تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

آتش‌سوزی عمدی یک خانه تاریخی در زنجان

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان اعلام کرد: کارشناسی بدوی نشان می‌دهد آتش سوزی خانه تاریخی خدیوی زنجان عمدی بوده است.

آتش‌سوزی عمدی یک خانه تاریخی

اقتصاد۲۴- معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با اشاره به مهار آتش سوزی خانه تاریخی خدیوی زنجان گفت: کارشناسی بدوی نشان می‌دهد این اقدام عمدی بوده است که عملیات اطفا آن نیز با توجه به لزوم حفظ اصالت بنا به مدت یک ونیم ساعت طول کشید.

ابوالفضل رستمی افزود: بر این اساس ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه امروز چهارشنبه آتش‌سوزی این خانه تاریخی زنجان متعلق به میراث فرهنگی استان توسط یکی از شهروندان به این سازمان گزارش شد و آتش‌نشانان از ایستگاه یک و چهار واقع در خیابان نواب و توحید بلافاصله به محل اعزام شدند.


بیشتر بخوانید: ارتقاء ایمنی بازار تهران در دستور کار استانداری و شهرداری


وی اظهار داشت: ۲ اکیپ آتش نشانی در قالب چهار تیم با خودروهای اطفای حریق آتش سوزی را در مدت یک ونیم ساعت به پایان رساندند که البته این کار به دلیل میراث بودن این بنا و از طرفی عملیات لکه گیری بوده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: تلاش شد در این عملیات اصالت این اثر حفظ شود و کمترین تخریبی نداشته باشد.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار