تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۰

بازگشت عمو فیتیله‌ای‌ها به تلویزیون

محمد مسلمی از بازگشتِ عمو فیتیله‌ای‌ها به تلویزیون با سریال "دوقلوها" خبر داد و گفت: یا در عید نوروز و یا در ماه رمضان این سریال به شبکه ۲ خواهد آمد.

بازگشت عمو فیتیله‌ ای‌ ها به تلویزیون

اقتصاد۲۴- آیا بعد از مدت‌ها غیبت قرار است عمو فیتیله‌ای‌ها با هم به تلویزیون برگردند؟ محمد مسلمی، سورپرایزی برای مخاطبان کودک و نوجوان تلویزیون داشت. او گفت: "سری جدید «دوقلوها» را به زودی آغاز می‌کنیم و دوباره کنار همدیگر خواهیم بود. "

او در پاسخ به این سؤال که در واقع می‌توانیم بگوییم اختلافات به پایان رسیده و به نوعی آشتی‌کنان شما اتفاق می‌افتد، توضیح داد: ما با هم قهر نبودیم که آشتی‌کنانی اتفاق بیفتد. از دوستان خوبِ هم هستیم؛ فقط در کار گاهی ایجاب می‌کند تجربه دیگری داشته باشیم چه خودم و چه دوستانم. سری جدید «دوقلوها» که ۸۰ قسمت خواهد بود از چند روز آینده ضبط خود را آغاز می‌کند و بعد از دو سه سال، دوباره با هم همکاری خواهیم داشت.

مسلمی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه برخی اعتقاد دارند اختلافات باعث شده این فاصله میانِ شما ایجاد شود، گفت: این روز‌ها حاشیه زیاد است. من معتقدم یک مقدار این حاشیه‌ها را کنار بگذاریم و با همدیگر شفاف و روراست باشیم. فضای‌مجازی این روز‌ها درباره هرکسی حاشیه‌سازی می‌کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار