تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰

جزییات جدید از یارانه نوروزی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجماعی گفت ۲۶ میلیون نفر (از جامعه هدف ۶۰ میلیون نفری) سهام عدالت ندارند .

جزییات جدید از یارانه نوروزی

اقتصاد۲۴- حجت الله عبدالملکی با اشاره جامعه هدف ۶۰ میلیون نفری، اظهارداشت: در دولت بحث شد که بخشی از عزیزان سهام عدالت دارند و در روز‌های پایانی سال سود سهام به حساب آن‌ها واریز شده است، اما ۲۶ میلیون نفر از این ۶۰ میلیون نفر سهام عدالت ندارند و در همین راستا مقرر شد عیدی به حساب این ۲۶ میلیون نفر واریز شود.

وی افزود: بعضی‌ها می‌گویند تعداد افراد خانوار آن‌ها ۵-۶ نفر است، اما به ازای همه این افراد عیدی واریز نشده است؛ پاسخ این است که این عیدی ۱۵۰ هزار تومانی فقط برای افرادی است که سهام عدالت ندارند و ممکن است یک یا دو نفر از اعضای خانوار سهام عدالت داشته باشند.

کد ویدیو

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار