تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

سردار اشتری: باید به افرادی که کشف حجاب می‌کنند تذکر دهیم

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس با شادی مردم مخالف نیست، اما هنجارشکنی را برنمی تابد و با هنجارشکنان قاطعانه برخورد خواهد کرد.

کشف حجاب

اقتصاد۲۴- سردار حسین اشتری در جلسه قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی استان اصفهان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهدای گرانقدر نظام جمهوری اسلامی ایران و آرزوی سلامتی برای حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) اظهار داشت: ورود به سال جدید را تبریک می‌گویم و امیدوارم امسال سال پر خیر و برکتی برای مردم عزیز، مسئولان و همکاران انتظامی باشد.

وی با بیان اینکه در روز‌های پایانی ماه پرخیر و برکت شعبان هستیم و باید خود را آماده ماه پر فضیلت رمضان کنیم، افزود: تقارن سال نو که با ایام ولادت با سعادت امام عصر (عج) همراه بود را نیز به فال نیک می‌گیریم و ان‌شاءالله دعای آن حضرت بدرقه راه همه مردم و خدمتگزاران نظام باشد.


بیشتر بخوانید:وقتی برای آرفی پیامک بدحجابی آمد!+عکس


فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به شعار "تولید، دانش بنیان، اشتغالزایی" که از سوی مقام معظم رهبری "مدظله العالی" با سال جدید انتخاب شده است، اشاره کرد و ضمن اعلام آمادگی کامل پلیس برای تحقق این شعار گفت: ما به عنوان مجموعه انتظامی کشور باید ببینیم چه وظایفی در این خصوص داریم و چه کار‌هایی می‌توانیم برای عملیاتی شدن آن انجام دهیم.

سردار اشتری سپس به تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر جهاد تبیین و روشنگری اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی که از پلیس در تراز نظام اسلامی سخن می‌گوییم منظور ما پلیسی است که خودش تبیین و روشنگری کند و در این عرصه بزرگی که در کشور است بتواند نقش‌آفرین باشد.

وی بیان داشت: همانطور که در تمام حوزه‌های کشور شاهد پیشرفت هستیم، در حوزه انتظامی هم کار‌های بزرگی صورت گرفته و گام‌های مهمی برداشته شده است که باید مردم را از این اقدامات آگاه کرد، امروز علی رغم افزایش برخی جرایم کشف جرایم نیز افزایش یافته است.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور گفت: در استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا وضعیت ما خوب بوده و از زمانی هم که هوشمندسازی در انتظامی شروع شد اثرات خوبی در کار ماموران ما داشت. همچنین در زمینه تعامل و ارتباط، اصلاح قوانین، افزایش بودجه کار‌های زیادی انجام شد و از همه مهم‌تر تغییر ساختار بود که با فرمان مقام معظم رهبری "مدظله العالی" رخ داد و اثرات بسیار خوبی برای پلیس به همراه دارد.

سردار اشتری در ادامه به فعالیت قرارگاه نوروزی انتظامی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بحمدالله علی رغم افزایش مسافرت‌ها در زمینه تامین امنیت مسافران و گردشگران به خوبی عمل شد و یک آرامش خوبی در پارک‌ها و محل‌های تجمع برقرار است.


فرمانده کل انتظامی کشور بر برخورد با سارقان و اراذل و اوباش تاکید کرد و گفت: به هیچ عنوان نباید اجازه دهیم اراذل و اوباش برای مردم ناامنی ایجاد کنند و باید با اینگونه افراد قاطعانه برخورد شود.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به موضوع امنیت اخلاقی اشاره کرد و با بیان اینکه در این خصوص اقدامات خوبی صورت گرفته تاکید کرد: پلیس با شادی مردم مخالف نیست، اما هنجارشکنی را برنمی تابد و با هنجارشکنان قاطعانه برخورد خواهد کرد.

وی افزود: باید به افرادی که کشف حجاب می‌کنند تذکر دهیم و مطمئناً مردم ما فهیم و با فرهنگ هستند و به تذکر پلیس توجه می‌کنند، اما اگر عده‌ای خواستند برای پلیس گردنکشی کنند ماموران ما ناچار به برخورد با آن‌ها هستند.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران سپس نسبت برخورد خوب و رسیدگی سریع به کار مردم در کلانتری‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: مسلماً اگر به کار مردم در کلانتری‌ها رسیدگی شود بسیاری از مشکلات آنان حل می‌شود و دیگر کارشان به دادگاه‌ها کشیده نمی‌شود.

سردار اشتری در سهم دستگاه‌ها در تولید امنیت گفت: ما معتقدیم یک نهاد انقلابی و سرباز مقام معظم رهبری هستیم و کار خود را انجام می‌دهیم، اما این طور نیست که همه وظایف بر دوش پلیس بیفتد و دیگر دستگاه‌ها به وظایف خود عمل نکنند.

وی افزود: هم در خصوص سرقت هم در موضوع مبارزه با اراذل و اوباش، هم در موضوع جمع آوری و درمان معتادان متجاهر و هم ناهنجاری‌های اخلاقی ادارات دیگر مسئول هستند و وظایف خاص خود را دارند و باید به انتظامی کشور کمک کنند.

فرمانده کل انتظامی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تصادفات در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: ما گفتیم در ایام نوروز هیچ خودرویی را به خاطر جریمه توقیف نمی‌کنیم، اما اگر راننده‌ای تخلفات حادثه ساز داشته باشد خودروی او را حتماً توقیف خواهیم کرد چرا که این فرد هم جان خودش و سرنشینان خودروی خود و هم جان سرنشینان خودرو‌های دیگر را به خطر می‌اندازد.

وی افزود: الحمدالله علی‌رغم افزایش ۵۰ درصدی مسافرت‌های نوروزی نسبت به سال گذشته با کاهش بیش از ۲۰ درصدی تلفات انسانی در تصادفات شهری و برون‌شهری روبه‌رو بودیم و این اتفاق را نتیجه لطف خداوند، همت همکاران من در پلیس راه و راهور و اطلاع‌رسانی از سوی رسانه‌ها می‌دانیم.

سردار اشتری بیان داشت: با این وجود تعداد کشته‌های تصادفات نوروز امسال باز هم زیاد است و باید در زمینه آشکار‌سازی نقاط حادثه‌خیز و اطلاع‌رسانی و هشدار دادن به مردم اقدامات بسیار زیادی شود. نقاط حادثه خیز استان اصفهان هم زیاد است و باید در خصوص رفع این نقاط تلاش بیشتری صورت گیرد.

فرمانده کل انتظامی کشور اولویت اول در بحث معیشت کارکنان را تامین مسکن کارکنان عنوان کرد و گفت: باید یا به کارکنان مسکن سازمانی یا مسکن ملکی بدهیم و در این خصوص نیاز به یک کار جهادی داریم.

سردار اشتری خاطر نشان کرد: در این خصوص تعاملات خوبی با سازمان زمین شهری و وزارت مسکن و شهرسازی صورت گرفته است و سال گذشته ۱۰ هزار مسکن ملکی به کارکنان واگذار کردیم.

منبع: انتخاب
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ذوالفقار ایرانی
0
0
دوشنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۱
بله متاسفانه من به چشم خودم دیدم که هفته پیش یک خانم که کشف حجاب کرده بود از کنار یک مامور انتظامی به راحتی رد شد بدون کوچکترین تذکری.
البته اگر این صحبت سردار به عنوان بخش نامه وتکلیف ابلاغ شود میتوان نظارت بیشتری بر وظیفه ماموران در این زمینه داشت.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تازه از تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز چهارشنبه ۸ اسفند

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ بازار آستارا در گیلان حدود ۵۴ سال پیش

عکس/ چهره خاص نیوشا ضیغمی قبل از عمل زیبایی

عکس/ دیدار صمیمانه وریا غفوری و توماج صالحی

عکس/ تیپ گنگ شهرام صولتی ۵۳ سال پیش در پارک ملت

عکس/ آرایشگاه معروفِ زنانه ۶۸ سال پیش در تهران

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره زیبا بروفه با استایل زمستانی

عکس/ معماری بی نظیر مهمانخانه قزوین ۱۴۴ سال پیش در دوران قاجار

عکس/ اتوبوس‌های برقی زاکانی دود می‌کند

اینفوگرافی/ تبارشناسی استیضاح کنندگان همتی از پایداری تا شریان

عکس/ ژست صمیمی عمو پورنگ و نعیمه نظام دوست با سفیر ژاپن

عکس/ استقبال عراقچی از لاوروف

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عیدی بازنشستگان فرهنگی واریز شد

حکم اعدام سارق خشن تهران اجرا شد

حذف یارانه ۳ دهک؛ نحوه استعلام وضعیت یارانه

اظهارنظر جدید درباره افزایش قیمت بنزین

جزییات جدید درباره افزایش سن بازنشستگی

دلار تا چه قیمتی ریزش می‌کند؟

استیضاح همتی چه بر سر ارتباط دولت و مجلس می‌آورد؟

اینفوگرافی/ آخرین وضعیت نقدینگی و پایه پولی در ایران

چرا واردات هم نتوانست بازار سیب زمینی را آرام کند؟/ ماجرای هشدار به وزارت جهاد کشاورزی در اردیبهشت ۱۴۰۳ چه بود؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۸ اسفند ۱۴۰۳

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۸ اسفند۱۴۰۳

وضعیت هواشناسی امروز

۲ ماده غذایی که استخوان‌ها را محکم می‌کنند

آب و هوا در نوروز ۱۴۰۴ چگونه است؟

ملاحظات دندانپزشکی برای جویدن آدامس

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

ثبت عکس هُمای سعادت در ارتفاعات الموت

چرا نام امامان در قرآن نیامده است؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۸ اسفند ۱۴۰۳/ دلار بخریم یا نه؟

دختری جسد مادرش را کباب کرد

بهبود عملکرد مغز با مصرف این ماده غذایی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۸ اسفند ۱۴۰۳/ کاهش قیمت طلا ادامه دارد؟

به جای استیضاح همتی، به دنبال اصلاح نظام اقتصادی باشیم/ خارج از انصاف است که دولت فعلی را مقصر وضعیت کنونی بدانیم

کیک سیب نامرئی؛ کیک خوشمزه و محبوب فرانسوی

چرا خواب‌هایمان را فراموش می‌کنیم؟

کنترل کلسترول با مصرف این نوشیدنی پرطرفدار ایرانی

جایزه تمشک طلایی به این سریال صداوسیما رسید!

عاملان انفجار ساختمان بنیاد، اتباع بودند

عکس/جمله عجیب عراقچی درباره مذاکره با آمریکا سوژه شد

اعلام وضع هوای تهران در روز چهارشنبه ۸ اسفند

پزشکیان: دولت چهاردهم عمیقا باور دارد که توسعه پایدار فقط در وضعیت صلح و آرامش ممکن است

شرایط پیش‌فروش مرحله دوم سکه اعلام شد

تصویب نقشه جامع دفاعی امنیتی ایران

توضیح استقلال درباره وضعیت مذاکره با ماتزاری؛ پیام‌هایی که دردسرساز شدند!

خانواده‌ای در زعفرانیه ۳۴۴ میلیون تومان قبض گاز دریافت کرد

ممنوعیت ازدواج مهاجران فاقد مدرک

تک و پاتک رسایی و قالیباف در جلسه علنی

تعداد تماشاگران دربی مشخص شد

اعتراض جامعه صنفی تهیه کنندگان سینما به توقیف تاسیان

یاوه گویی جدید نتانیاهو علیه ایران

هاشمی‌نسب قید حضور در استقلال را زد!