تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۱

پایان شیرین مسیر تیم ملی در راه قطر

تیم ملی فوتبال ایران با ۲ گل سردار آزمون و علیرضا جهانبخش از سد لبنان گذشت تا ضمن ثبت هشتمین برد، کارش را در دور نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ به اتمام برساند.

پیروزی ایران مقابل لبنان

اقتصاد۲۴- تیم ملی فوتبال ایران از ساعت ۱۶ امروز (سه شنبه) در ورزشگاه امام رضا (ع) در چارچوب هفته دهم و پایانی دور نهایی انتخابی جام جهانی در قاره آسیا به مصاف تیم ملی لبنان رفت که این دیدار در پایان این دیدار با برتری ۲ بر صفر ملی پوشان به اتمام رسید.

دراگان اسکوچیچ برای این دیدار از این ترکیب استفاده کرد: علیرضا بیرانوند – حسین کنعانی زادگان – مجید حسینی – صادق محرمی – امید نورافکن – سعید عزت الهی – احمد نورالهی – علیرضا جهانبخش (کاپیتان) – الهیار صیادمنش – علی قلی زاده و سردار آزمون

ترکیب لبنان هم بدین شرح است: مصطفی مطر، ماهر صبرا، نور منصور، حسین زین، جوان اومری، محمد علی الدهینی، هلال الحلوه، محمد حیدر، محمد قدوح، جهاد ایوب و حسین الدُر.

قضاوت این دیدار بر عهده فو مینگ از چین بود. ایران با پنجتغییر نسبت به بازی برابر کره وارد میدان شد و البته با وجود میزبانی لباس قرمز نیز به تن کرده بود. دیدار رفت با برتری ۲ بر یک به سود ایران به اتمام رسانده بود.

حضور تماشاگران و تشویق بی امان آن‌ها باعث شد تا ایران بازی را بسیار هجومی آغاز کند و لبنان را در زمین خودش نگه دارد. ارسال جهانبخش از سمت راست و همچنین شوت سردار آزمون جوز نخستین فرصت‌های شاگردان اسکوچیچ برای ایجاد خطر روی دروازه مصطفی وطر بود.

پس از فشار اولیه ایران بازی به تعادل کشیده شد و مصدومیت بازیکن لبنان نیز به این مساله دامن زد. نخستین تعویض لبنان هم در دقیقه ۱۳ انجام شد تا ایوان هاشیک خیلی زود مجبور به تغییر بازیکن تیمش شود.

دومین خطای متوالی سعید عزت اللهی در فاصله زمانی کوتاه باعث شد تا هافبک وسط تیم ملی در دقیقه ۱۴ کارت زرد دریافت کند و نخستین اخطاری بازی شود. جالب است که عزت اللهی بازی با کره جنوبی را به دلیل محرومیت از دست داده بود.

دراگان اسکوچیچ از هر فرصتی برای صحبت با بازیکنانش استفاده می‌کرد. او ابتدا با علیرضا جهانبخش و سپس با سردار آزمون لحظاتی را به گفتگو پرداخت و نکات تاکتیکی را به گوش آن‌ها رساند.

علیرضا جهانبخش در دقیقه ۱۹ با شوتی از پشت محوطه جریمه، مصطفی مطر را به واکنش مجبور کرد تا نخستین موقعیت تقریبا جدی ایران خلق شود.

لبنانی‌ها از نیمه اول سعی داشتند زمان بازی را تلف کنند و روی شروع مجدد‌ها دروازه بان این تیم وقت قابل توجهی را به هدر داد و از سرعت بازی کاست. مصدومیت گاه و بیگاه بازیکنان تیم میهمان نیز صدای تماشاگران و دراگان اسکوچیچ را درآورده بود.

دقیقه ۳۵ انتظار‌ها به سر رسید. پاس فوق العاده محمدحسین کنعانی زادگان در عمق دفاع لبنان با فرار فوق العاده سردار آزمون همراه شد تا شماره ۲۰ تیم ملی همانند بازی رفت دروازه لبنان را باز کند و تیمش را پیش بیندازد.

گل ایران تغییری در روند بازی ایجاد نکرد. لبنان همچنان در زمین خود باقی ماند و توپ در اختیار ملی پوشان ماند. حملات بیشتر از سمت راست تدارک دیده می‌شد، ولی تجمع بازیکنان لبنان مانع از گل دوم شد. در همین اثنا روی یک اشتباه فردی نزدیک بود مانند بازی رفت غافلگیر شویم که ضربه بدوح از زاویه بسته توسط بیرانوند مهار شد.

لبنانی‌ها از فضای پشت سر امید نورافکن یک بار دیگر بهره بردند و یک شوت دیگر سمت دروازه ما روانه شد، اما این بار ضربه خطرناک‌تر راهی به دروازه نداشت تا بیراونوند حسابی از دست مدافعینش عصبانی شود.

لحظات پایانی این نیمه به اشتباهات متوالی بازیکنان هر ۲ تیم و سوت‌های داور ختم شد تا شاگردان اسکوچیچ با برتری یک بر صفر به رختکن بروند.

میلاد سرلک و مهدی مهدی پور به جای سعید عزت اللهی و اللهیار صیادمنش وارد میدان شدند تا نیمه دوم را با ۲ تغییر کرده باشیم. این ۲ تغییر باعث شد تا مهدی پور و سرلک در میانه میدان قرار بگیرند و نوراللهی یک خط جلوتر برود.

بازی در نیمه دوم با نمایش بهتر لبنان آغاز شد. اشتباه نوراللهی در مهار توپ باعث شد تا هلال الهلوی با شوتی از پشت محوطه جریمه دروازه ایران را با خطری جدی مواجه کرد.

در دقیقه ۵۵ بهترین فرصت نصیب ملی پوشان شد تا فاصله را ۲ برابر کنند. سردار آزمون با حرکتی مناسب بازیکن لبنان را دریبل کرد و در ادامه با پاسی خوب جهانبخش را در فرصت گلزنی قرار داد، اما ضربه پای راست کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران از درون محوطه جریمه با دفع مصطفی مطر همراه شد.

یک دقیقه بعد ضربه ایستگاهی علیرضا جهانبخش با فاصله‌ای نسبتا کم به بیرون رفت تا نتیجه همچنان یک بر صفر باقی بماند.

رضایت لبنانی‌ها از نتیجه به دست آمده و همچنین رضایت نسبی ایران از پیروزی حاصل شده باعث شد تا بازی کیفیت چندان بالایی نداشته باشد. ملی پوشان برای زدن گل دوم تلاش فراوانی انجام ندادند و میهمان نیز از دفاع همه جانبه خود دست بر نداشت.

ایوان هاشیک در دقیقه ۷۰ دست به ۲ تغییر در فاز هجومی خود زد تا مجموع تعویض‌های تیمش به عدد سه برسد.

دقیقه ۷۲ شاهد به ثمر رسیدن گل دوم ایران بودیم. پاس قطری و فوق العاده محمدحسین کنعانی زادگان به پشت مدافعین لبنان نصیب جهانبخش شد. کاپیتان تیم ملی با تبحر فروان توپ را کنترل کرد و با ضربه‌ای استادانه و بغل پا به کنج دروازه مسطفی مطر را برای دومین بار تسلیم نمود. این دومین پاس گل مدافع مرکزی تیم ملی در این مسابقه بود که به زیبایی حاصل شد.

مهدی ترابی نیز بعد از گل دوم به جای علی قلی زاده وارد میدان شد تا بعد از مدت‌ها دوباره در ترکیب ایران بازی کند.

امیرحسین حسین زاده در دقیقه ۸۵ به جای علیرضا جهانبخش وارد میدان شد تا سردار آزمون در چند دقیقه پایانی کایپتان ایران باشد. سه دقیقه بعد دانیال اسماعیلی فر به جای صادق محرمی به زمین آمد تا تجربه حضور در سمت راست خط دفاعی ایران را پیدا کند.

این هشتمین برد ایران در دور نهایی انتخابی جام جهانی بود که در جوار امام هشتم به ثبت رسید. ایران با ۲۵ امتیاز موقتا به صدر جدول گروه نخست صعود کرد و در صورت توقف کره جنوبی مقابل امارات می‌تواند به عنوان سرگروه گروه نخست کارش را در این مرحله تمام کند و آماده جام جهانی شود.

ایران برای دهمین بار توانست لبنان را شکست دهد و آمار ۱۰۰ درصد پیروزی را در خانه مقابل این تیم حفظ کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد