تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

آخرین خبر از تغییر قیمت نان

رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: افزایش قیمت گندم تاثیری در افزایش نرخ آرد و نان نخواهد داشت.

آخرین خبر از تغییر قیمت نان

اقتصاد۲۴- عطاءالله هاشمی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلو خرید گندم، جرقه‌های امید را در دل کشاورزان به خصوص گندمکاران روشن کرد. اما این روند تاثیری بر قیمت آرد و نان نخواهد داشت.

وی افزود: با توجه به افزایش قیمت جهانی غلات و کمبود در بازار‌های جهانی و رقابت گندم با نهاده‌های دامی در کشور، نرخ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای خرید هر کیلو محصول در شورای قیمت‌گذاری مصوب شد.


بیشتر بخوانید: قیمت انواع برنج ایرانی و خارجی در سال جدید


رئیس بنیاد ملی گندمکاران اظهار کرد: از هیئت دولت تقاضا کردیم که مبلغی را به عنوان هدیه برای گندم در نظر بگیرد که در نهایت نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید هر کیلو گندم مورد موافقت قرار گرفت.

یارانه نان حفظ می‌شود

او با بیان اینکه مردم نگرانی در خصوص قیمت نان نداشته باشند، توضیح داد: همیشه دولت یارانه‌ای برای نرخ نان برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر می‌گیرد؛ بنابراین تعیین نرخ خرید تضمینی گندم تاثیری بر نرخ آرد و نان دولتی نخواهد داشت.

هاشمی اضافه کرد: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید گندم به ۱۰ میلیون تا ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد که با این وجود نیازی به واردات نداریم یا در صورت نیاز واردات کاهش می‌یابد.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار