تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

فرماندار مشهد از مردم عذرخواهی کرد

محسن داوری، فرماندار مشهد از مردم به خاطر تعداد زیادی از هوادارانی که نتوانستند برای دیدن مسابقه فوتبال بین تیم‌های ملی ایران و لبنان وارد ورزشگاه امام رضا (ع) شوند و بروز برخی اتفاقات و حواشی، عذرخواهی کرد.

فرماندار مشهد از مردم عذرخواهی کرد

اقتصاد۲۴- محسن داوری اظهار داشت: هرچند بنا بود فقط از ۵۰ درصد از ظرفیت ورزشگاه امام رضا (ع) استفاده شود؛ ولی با استقبال بی نظیر علاقه مندان، در نهایت بیش از ۲۳ هزار نفر وارد ورزشگاه شدند و ظرفیت ورزشگاه تکمیل شد.

وی افزود: به علت استقبال بسیار زیاد مردم مشهد، متاسفانه جمعیت زیادی نیز در بیرون ورزشگاه از تماشای بازی محروم ماندند و امکان ورودشان به داخل ورزشگاه ممکن نشد.


بیشتر بخوانید: رئیسی دستور پیگیری حوادث مشهد را داد


فرماندار مشهد با اشاره به بروز برخی حواشی و انتشار تصاویر منتسب به آن در فضای مجازی هم تصریح کرد: این موارد در حال پیگیری است و نتیجه پیگیری‌ها به اطلاع مردم خواهد رسید

داوری افزود: از اینکه جمعیت زیادی نتوانستند وارد ورزشگاه شوند و مسابقه فوتبال بین تیم‌های ملی ایران و لبنان را از نزدیک تماشا کنند، عذرخواهی می‌کنم.

منبع: خبرگزاری صداوسیما
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار