تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

فیلم/ واکنش فرماندار مشهد به سخنان دادستان‌کل

داوری فرماندار مشهد گفت: بخشی از بلیت‌ها توسط سایت‌های غیر معتبر توزیع شده بود و تقلبی بود و هولوگرام نداشت و هموطنان از این سایت‌ها بلیت تهیه کرده بودند. اظهارات کامل داوری را در ادامه بخوانید.

واکنش فرماندار مشهد به سخنان دادستان‌کل

اقتصاد۲۴- داوری: بخشی از بلیت‌ها توسط سایت‌های غیر معتبر توزیع شده بود و تقلبی بود و هولوگرام نداشت و هموطنان از این سایت‌ها بلیت تهیه کرده بودند.

سرنخ‌هایی از این سایت‌ها به دست آمده و قطعا برخورد خواهد شد. تعدادی هم که بلیت داشتند به دلیل تکمیل شدن ظرفیت، نتوانستند وارد ورزشگاه شوند و با مراجعه به اداره کل ورزش و جوانان، پولشان برگردانده خواهد شد.


بیشتر بخوانید: واکنش تند دادستان کل کشور به حوادث مشهد


خبرنگار: اگر امکانات لازم برای تکریم تماشاچیان را نداشتید چرا مسابقه را برگزار کردید؟

داوری: قبل از سال تصمیم گرفته شده بود که بازی بدون تماشاچی برگزار شود، بالاخره یک ظرفیتی در مشهد داریم، آیا باید مشهد محروم شود؟

کد ویدیو
منبع: برترین ها
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۱
.........
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار