تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱

ثبت ۱۰۰۰ شکار غیرمجاز در تعطیلات نوروز

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به ثبت بیش از ۱۰۰۰ مورد شکار غیرمجاز در نوروز ۱۴۰۱ گفت: در مجموع در نوروز سال جدید ۲۵۸ پرونده قضایی تشکیل شده است.

شکار غیرمجاز در تعطیلات

اقتصاد۲۴- جمشید محبت خانی با اشاره به اقدامات یگان حفاظت محیط زیست در ایام نوروز خاطرنشان کرد: پیش از شروع سال جدید ما در یگان حفاظت محیط زیست با مراسم چهارشنبه آخر سال روبه رو بودیم. با توجه به پیش بینی‌های لازم که توسط حوزه انتظامی و امنیتی پارک پردیسان (محل استقرار سازمان حفاظت محیط زیست) انجام شده بود، این جشن بدون رخ دادن اتفاق خاصی در پارک پردیسان و مناطق چهارگانه کشور برگزار شد و مواردی مانند آتش سوزی عمدی گزارش نشد همچنین این مراسم صدمات جانی و مالی نیز در پی نداشت.

وی ادامه داد: در نوروز طی جلسه‌ای که با فرمانده یگان حفاظت استان‌ها برگزار شد توصیه‌هایی مبنی بر آماده باش کامل در همه ابعاد به یگان حفاظت محیط زیست استان‌ها ارایه شد و نیروی انتظامی، تجهیزات، خودرو‌ها و موتور‌ها در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.


بیشتر بخوانید: تیر خلاص به باغستان قزوین!


فرمانده یگان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: در این مقطع زمانی چند موضوع مورد توجه قرار گرفت که یکی از آن‌ها ورود مردم به مناطق چهارگانه بود. سیاست ما این بود که اگر در منطقه‌ای مجوز وجود داشت برای ورود مردم به آن همکاری کنیم.

محبت خانی با بیان اینکه دو موضوع آتش سوزی و پسماند نیز مورد توجه قرار گرفتند، اظهارکرد: برای مدیریت موضوع پسماند در نوروز، کیسه‌های تجدیدپذیر در اختیار محیط بانان سراسر کشور قرار گرفت همچنین اطلاع رسانی کافی انجام شد و مردم نیز می‌توانستند هنگام ورود به عرصه‌های طبیعی کیسه‌های زباله تجدید پذیر دریافت کنند.

وی با اشاره به عملکرد یگان حفاظت محیط زیست در روز طبیعت گفت: یکی از حساس‌ترین مناسبت‌ها برای یگان حفاظت محیط زیست، روز طبیعت است. در این روز ۴۰۰ نفر عوامل انتظامی و راهور برای مدیریت محیط زیست حاضر و مستقر شدند. طی روز ۱۳ فروردین در پارک پردیسان که به عنوان محل استقرار سازمان حفاظت محیط زیست و پارکی طبیعی محسوب می‌شود، اتفاقی رخ نداد همچنین با همکاری دیگر دستگاه‌ها اقدامات لازم در جهت فرهنگ‌سازی و انتقال فرهنگ حفاظت محیط زیست به بطن جامعه انجام شد. خوشبختانه وضعیت ما در روز طبیعت نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت خوبی داشت البته مواردی نظیر شکستن درختان هنوز وجود دارد که امیدواریم در آینده کاهش یابد.

محبت خانی تصریح کرد: ما در نوروز از چند استان مانند فارس، لرستان و بوشهر بازدید و عملکرد محیط بانان را مشاهده کردیم. محیط بانی شغلی است که حتی در لحظه تحویل سال نیز مرخصی ندارد و هنگام نو شدن سال نیز ۵۰ درصد نیرو‌های ما در حال خدمت هستند و هفت سین را کنار خانواده خود نمی‌بینند.

وی افزود: من به شخصه در پارک ملی بمو در استان فارس دیدم که نیرو‌های یگان حفاظت با خودرو و موتور در حال گشت برای مقابله با شکارچیان غیرمجاز هستند و این خدمت را در قالب فرصت و عشق به ماموریت فرض می‌کنند. در روز طبیعت نیز صددرصد نیرو‌های ما در حال انجام وظیفه بودند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به اقدامات فرهنگی یگان حفاظت محیط زیست گفت:ما در ورودی شهر‌ها چادر‌های نوروزی برای راهنمایی و اجرای طرح‌های فرهنگی برپا کردیم همچنین بروشور‌های فرهنگی نیز برای ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست طراحی و از خانواده شهیدان بایرامی و کشاورز نیز تقدیر شد.

محبت خانی ضمن در تشریح اقدامات یگان حفاظت محیط زیست در حوزه عملیاتی گفت: ۲۷ هزار و ۹۵۴ نفر در ایام نوروز به کارگیری شدند همچنین اعداد ثبت شده برای گشت پیاده ۵۹۶۹، گشت موتوری ۷۰۶۹ و گشت خودرویی ۹۲۳۶ بود. تعداد بازدیدکنندگان ایرانی در ایام نوروز نیز ۲۳۶ هزار و ۷۸۱ نفر بود و به این تعداد ۸۲۸ بازدیدکننده خارجی نیز اضافه می‌شود.

وی افزود: در این بازه زمانی ۸۹۵ مورد صید غیرمجاز آبزیان، ۱۷۹ مورد شکار خزندگان، ۶۴ مورد شکار پرندگان و ۴۵ مورد شکار پستانداران گزارش شد همچنین ۶۱ مورد زنده گیری پرندگان و ۴۱ مورد زنده گیری پستانداران در این مدت به ثبت رسیدو

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در پایان گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در این مدت افتاد، دستگیری ۱۸۳ نفر از متخلفان در مرحله شروع به شکار بود همچنین ۱۷۱ مورد سلاح غیرمجاز نیز کشف و در مجموع ۲۵۸ پرونده قضایی در ایام نوروز تشکیل شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

قیمت قند و شکر امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

فیلم/ واکنش نیمار به استقبال ایرانی‌ها

فیلم/ حمله به اتوبوس بازیکنان الاتحاد؟

این خودرو‌ها منتظر قطع شدن سهمیه سوخت خود باشند

بازیکنان استقلال سرانجام پولدار شدند

فیلم/ ۹۹ ضربه شلاق مجازات رونالدو به خاطر بغل کردن فاطمه حمامی!

فیلم/ رقصیدن نگار جواهریان در فضای مجازی غوغا کرد!

فیلم/ تهدید تمامیت سرزمینی ایران توسط مجری افغان / ایران را افغانستان می‌کنیم

خیز علی‌اف و اردوغان برای بازگشایی کریدور جعلی زنگزور؛ ایران در چه زمین‌بازی قرار دارد؟

ناراحتی کرسپو بعد از شکست برابر پرسپولیس

فیلم/ اولین امضا را نیمار به این دختر ایرانی داد

تداوم سیاست سرکوب قیمت ارز از مسیر ممنوعیت‌های جدید؟/ پیش بینی از آینده نزدیک بازار ارز

جزییات بازداشت دو فرزند معاون اول رئیس قوه قضاییه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

چرا طالبان، پول ملی افغانستان را ارزش بخشید اما ریال ایران به قهقرا رفته است؟/ در نظام حکمرانی ایران باید تجدیدنظر جدی صورت گیرد

دلیل سرخ‌شدن صورت چیست؟

اگر بداخلاقید عناب بخورید

ارتباط بین میگرن و سرطان سینه

از تنبیه سکوت چه می‌دانید؟

بیرانوند: سه امتیاز شیرین کسب کردیم

ناراحتی کرسپو بعد از شکست برابر پرسپولیس

عالیشاه: در نیمه دوم بدن‌هایمان ایده‌آل بود

گل‌محمدی: می‌توانستیم با اختلاف الدحیل را شکست دهیم

آرایش دفاعی طلای جهانی در مقابل دلار/ پیش بینی بازار داخلی طلا

قدردانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدیرعامل بانک رفاه کارگران

پیروزی شیرین پرسپولیس مقابل الدحیل/ پرسپولیس مزد حملاتش را گرفت

فیلم/ لحظه به ثمررسیدن گل پرسپولیس به الدحیل

اطلاعیه باشگاه سپاهان درباره لغو بازی با الاتحاد

فیلم/ حمله به اتوبوس بازیکنان الاتحاد؟

مریم لطفی آزاد شد

فیلم/ توضیحات مدیرعامل سپاهان درباره رخداد‌های امروز

۸۰ هزار خانه خالی مشمول مالیات شد

کارشناسی داوری بازی سپاهان - الاتحاد و رای AFC

مهاجم پرسپولیس خط خورد

برنامه سپاهان برای شکایت از الاتحاد

ترکیب پرسپولیس در برابر الدحیل

بیانیه فوری ای‌اف‌سی درباره سپاهان - الاتحاد

فیلم/ نخستین تصاویر از اتوبوس حامل بازیکنان الاتحاد به سمت فرودگاه اصفهان

عکس/ زیرنویس شبکه خبر درباره نتیجه بازی الاتحاد و سپاهان

ثبت رکوردی تازه برای صادرات تخم‌مرغ

محکومیت تازه برای پرسپولیس

فیلم/ پرده آخر از جنجال اصفهان