تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱

دستگیری فروشنده گاز اشک‌آور در تهران

مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ فردی را که اقدام به فروش تجهیزات از جمله گاز اشک آور و ادوات نظامی در فضای مجازی کرده بود، بازداشت کردند.

دستگیری فروشنده گاز اشک‌آور

اقتصاد۲۴- مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ درپی دریافت اخباری مبنی بر فروش تجهیزات و ادوات نظامی از جمله گاز اشک آور، دستبند، شوکر و ... در فضای مجازی رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند. با آغاز رسیدگی به این موضوع مأموران متوجه شدند که این فرد تعدادی از این تجهیزات را دراختیار دارد و از این رو برای شناسایی و دستگیری وی وارد عمل شدند.

ماموران با استفاده از روش‌های پلیسی محل اختفا و هویت فروشنده این تجهیزات نظامی را شناسایی کردند و در ادامه هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی انجام شده و مأاموران پس از اخذ مجوز با مخفیگاه این فرد در محله پامنار حاضر شده و او را در عملیاتی ضربتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.


بیشتر بخوانید: قتل تکان‌دهنده دختر ۱۲ساله به دست پدر


با دستگیری متهم تعداد ۸۰ عدد گاز اشک آور و دیگر ادوات نظامی که متهم اقدام به فروش آن در فضای مجازی کرده بود، از مخفیگاه وی کشف شد. متهم نیز به جرم خود اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت با تایید این خبر اعلام کرد: تحقیقات برای شناسایی دیگر افراد مرتبط با این فرد در حال انجام است. همچنین شهروندان باید بدانند که هرگونه خرید و فروش تجهیزات و ادوات نظامی ممنوع بوده و با آن برخورد خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار