تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

بسته ماندن کریدور بشر دوستانه به روی اوکراین برای سومین روز

مقامات اوکراینی علت را مخالفت نیرو‌های روسیه اعلام کرده‌اند و می‌گویند که هنوز هیچ توافقی در این باره حاصل نشده است.

اوکراین

اقتصاد۲۴- با وجود تشدید درگیری‌ها در چندین نقطه اوکراین و وضعیت بحرانی غیرنظامیان، مدت سه روز است که هیچ راهرویی با اهداف بشردوستانه و برای تخلیه غیرنظامیان از مناطق جنگی باز نشده است.
مقامات اوکراینی علت را مخالفت نیرو‌های روسیه اعلام کرده‌اند و می‌گویند که هنوز هیچ توافقی در این باره حاصل نشده است.
ایرینا ورشچوک، معاون نخست وزیر اوکراین اعلام کرد: «در مورد ماریوپل که از اوایل ماه مارس محاصره شده، روس‌ها از بازکردن راهرویی برای خروج غیرنظامیان به سمت بردیانسک خودداری می‌کنند... ما به گفتگو‌های دشوار برای ایجاد کریدور‌های بشردوستانه در مناطق خرسون و خارکیف نیز ادامه می‌دهیم.»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار