تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

قیمت ۸۳ کالای اساسی اعلام شد

وزارت جهاد کشاورزی امروز قیمت ۸۳ قلم کالای اساسی را بدون تغییر قیمت برای اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرد.

قیمت ۸۳ کالای اساسی

اقتصاد۲۴- درحالی که طی روز‌های گذشته برخی تشکل‌های بخش کشاورزی از جمله انجمن صنایع لبنی و اتحادیه مرغداران از عدم تغییر قیمت محصولات خود تا پایان ماه رمضان خبرمی دادند و صحبت از بررسی قیمت کالا‌های خود بعد از ماه مبارک رمضان می‌دادند، وزارت جهاد کشاورزی امروز لیست قیمت ۸۳ قلم کالای اساسی را بدون تغییر قیمت برای اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرد.

خاندوزی وزیر اقتصاد نیز حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را تدریجی و گام به گام اعلام کرد.

وی البته به این نکته نیز اشاره کرد که در سال ۱۴۰۱ حتماً تغییری در وضعیت ارز ۴۲۰۰ تومانی کشور اتفاق خواهد افتاد، اما اینکه با چه گام‌های تدریجی و از چه مقولات و محصولاتی اجرای این سیاست در پیش گرفته شود و یا اینکه کی و چگونه شروع بشود و چه تدابیر جانبی اتخاذ شود که کل اقتصاد را به یکباره تحت تأثیر قرار ندهد، هنوز مورد بحث و تبادل نظر جدی است.


بیشتر بخوانید: رشد ماهانه تورم خوراکی‌ها به ۵ درصد رسید


وزیر اقتصاد در خصوص موضوع قیمت‌گذاری‌ها نیز گفت: ضابطه‌مندی در میزان افزایش قیمت‌های متعارف به معنای اینکه دارای منطق اقتصادی باشد مورد تأکید است و افزایش قیمتی که مبتنی بر منطق اقتصادی باشد را نمی‌توان نفی کرد.

برای مشاهده لیست قیمت مصوب ۸۳ کالای اساسی در اردیبهشت ماه برای مشاهده لیست قیمت مصوب ۸۳ کالای اساسی در اردیبهشت ماه اینجا کلیک کنید.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار