تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

حمایت عجیب رامبد جوان از بیانیه زنان سینمای ایران

رامبد جوان با انتشار بیانیه‌ای به عنوان اولین سینماگر مرد و صاحب نام ایران به حمایت از جنبش Me To پیوست.

 رامبد جوان

اقتصاد۲۴- رامبد جوان با انتشار بیانیه‌ای به عنوان اولین سینماگر مرد و صاحب نام ایران به حمایت از جنبش Me To پیوست.
جوان در این بیانیه نوشته:
من هم هستم.
خانم‌های محترم و عزیز و قدرتمند مملکتم، من هم به عنوان یک انسان در کنارتان هستم. مدتی است روایت‌های آزارگری را می‌خوانم و بسیار متاسفم.خانم‌های محترم می‌دانم که این جنبش زنانه است، ولی مطمئنم خیلی از مردان حرفه‌ی عزیزمان هم می‌خواهند کنار شما بایستند و این جریان تلخ آزارگری را به کمک و هدایت شما متوقف کنند. امیدوارم جسارت و شجاعت شما به زنان حرفه‌ها و بخش‌های دیگر جامعه هم منتقل شود تا هر چه زودتر به امنیت و سلامت نزدیکتر شویم.
من یقیناً و با احترام اعلام می‌کنم در کنار این حرکت مهم و تاریخ‌ساز برای هر گونه همکاری و همفکری هستم. امیدوارم هر چه زودتر آقایان دیگر هم همراهی خودشان را اعلام کنند.
من هم در خندوانه و پروژه‌های بعدی خود و گروهم با اسامی‌ای که علیه آن‌ها روایت‌ها منتشر شده‌اند یا خواهند شد همکاری نخواهم کرد.

حمایت عجیب رامبد جوان از بیانیه زنان سینمای ایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار