تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

آپکو بر سکوی اول مسابقات سرعت ایستاد

اولین دوره مسابقات سرعت قهرمانی کشور در پیست اتومبیل‌رانی آزادی در کلاس ۲۰۶ استاندارد با قهرمانی تیم آپکو به پایان رسید.

مسابقات سرعت قهرمانی کشور در پیست اتومبیل‌رانی آزادی

اقتصاد۲۴- در این دوره از مسابقات که در ۸ کلاس و با حضور بیش از ۸۰ راننده برگزار شد، تیم شرکت تولید خودروهای سفارشی ایران خودرو (آپکو) با رانندگی نسیم راشدی موفق به کسب مقام اول شد.

رقابت برگزار شده، دور اول مسابقات قهرمانی کشور است که توسط کمیته سرعت مسابقه فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی جمهوری اسلامی ایران، روز جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در مجموعه پیست اتومبیل‌رانی آزادی برگزار شد.

تیم آپکو برای نخستین بار بود که در این سطح از مسابقات شرکت کرد.
 

منبع: ایکوپرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار