تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱

زلزله شدید در سیستان و بلوچستان

زلزله‌ای به بزرگی ۵.۵ ساعت ۱۲:۰۶:۴۳ حوالی سرجنگل در استان سیستان و بلوچستان را لرزاند.

زلزله در سیستان و بلوچستان

اقتصاد۲۴- مختصات این زمین‌لرزه در طول جغرافیایی ۵۹.۹۹، عرض جغرافیایی ۲۸.۹۲ و عمق ۱۶ کیلومتری زمین به ثبت رسیده است.

مهدی، ولی پور، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در گفتگو با پانا با اشاره به وقوع زمین لرزه ۵.۵ ریشتری در سیستان و بلوچستان از آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و اعزام تیم‌های ارزیاب به مناطق متاثر از حادثه خبر داد و گفت: شهر‌ها و مناطقی مانند سرجنگل، مسجد حضرت ابوالفضل و نوک آباد تحت تاثیر این زلزله قرار گرفته‌اند البته با توجه به عمق بالای این زلزله احتمال وقوع خسارت شدید کمتر است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: با این وجود تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر در آماده‌باش کامل قرار گرفتند و تیم‌های ارزیاب نیز به مناطق متاثر از حادثه اعزام شدند تا کنون، اما گزارشی ناشی از خسارت مخابره نشده است.


بیشتر بخوانید: کدام مناطق تهران در معرض خطر فرونشست زمین هستند؟


هلال‌احمر آماده باش است

میربهاالدین، مدیرعامل هلال‌احمر سیستان و بلوچستان نیز گفت: با وقوع زلزله در سیستان و بلوچستان حوالی سرجنگل تیم‌های ارزیاب به منطقه زلزله‌زده اعزام شدند که با توجه به خالی از سکنه بودن منطقه زلزله‌زد‌ه، این حادثه تاکنون خسارت مالی و جانی نداشته است.

اکنون تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر آماده باش هستند تا در صورت نیاز خدمات امدادی را به هموطنان ارائه دهند.

محل وقوع: استان سیستان و بلوچستان - حوالی سرجنگل

تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: ۱۴۰۱/۰۳/۰۲، ۱۲:۰۶:۴۳

طول جغرافیایی: ۵۹.۹۹

عرض جغرافیایی: ۲۸.۹۲

عمق زمین‌لرزه: ۱۶ کیلومتر

نزدیک‌ترین شهرها:

۳۷ کیلومتری سرجنگل (سیستان و بلوچستان)

۷۸ کیلومتری مسجد حضرت ابوالفضل (سیستان و بلوچستان)

۸۶ کیلومتری نوک آباد (سیستان و بلوچستان)

نزدیکترین مراکز استان:
۱۰۶ کیلومتری زاهدان

۳۲۰ کیلومتری کرمان

خبر تکمیل می‌شود...

منبع: پانا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار