تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

خبر تازه عربستان درباره مذاکرات با ایران

فیصل بن فرحان آل سعود با این حال مدعی شد که پیشرفت‌های حاصل شده از نگاه او کافی نیست.

خبر تازه عربستان درباره مذاکرات با ایران

اقتصاد۲۴- مذاکرات ایران و عربستان از چند ماه پیش در عراق آغاز شد و بر اساس اظهارات قبلی مقامات دو کشور، دو طرف تاکنون ۵ دور مذاکره انجام داده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره آخرین دور مذاکرات با عربستان به خبرنگاران گفت: دور پنجم گفتگو‌های ایران و عربستان سعودی در بغداد با تلاش‌هایی که دولت عراق انجام داده بود و تمهیدات و مساعدت‌های دولت عمان در روز پنجشنبه هفته گذشته برگزار شد و گفتگو‌ها رو به جلو و مثبت بود.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال در مورد اینکه آیا خبر جدیدی در خصوص مذاکرات ایران و عربستان سعودی مطرح شده است، تاکید کرد: تحول جدیدی از زمان آخرین دور مذاکرات تاکنون رخ نداده است.

خطیب زاده بدون اظهارنظر در خصوص ادعای مطرح شده در مورد دیدار احتمالی وزیران امور خارجه ایران و عربستان در بغداد گفت: همانند همه مذاکراتی از این دست، موضوعات چندی از جمله در خصوص شیوه ادامه گفتگو‌ها و سطح پیگیری آن‌ها در آن نشست مطرح شده که در دستور کار دو طرف برای آینده قرار دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار