تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱
با هدف صرفه‌جویی ۶۰ میلیون دلاری در ایران‌خودرو صورت می‌گیرد

احداث خط تولید پلوس با نگاه تولید دانش‌بنیان

تفاهم نامه همکاری برای اجرای پروژه «احداث کارخانه خط تولید قطعات پلوس خودرو سواری محصولات ایران‌خودرو» بین شرکت قطعات محوری خراسان و تام ایران خودرو به امضا رسید.

ایران خودرو

اقتصاد۲۴-بر اساس این تفاهم نامه که با هدف جلوگیری از خروج ارز و تولید دانش‌بنیان با حضور مدیران عامل شرکت‌های تام، یاپکو، قطعات محوری خراسان و هیات همراه در محل شرکت تام امضا شد، سالانه ۷۰۰ هزار مجموعه پلوس مرتبط با خودرو‌های تولیدی در گروه صنعتی ایران خودرو با قطعات داخلی‌سازی شده تولید و مونتاژ خواهد شد.

شرکت تام ایران خودرو به عنوان پیمانکار اجرایی، انجام عملیات طراحی، ساخت، احداث، نصب و راه اندازی این خط تولید را به عهده خواهد داشت.

با احداث این کارخانه و بهره‌برداری از ظرفیت کامل آن، علاوه بر ایجاد اشتغال ۷۰۰ نفری، سالانه حدود ۶۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی حاصل خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار