تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

برکناری رئیس بنیاد شهید کلاردشت پس از ضرب و جرح با داس

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کلاردشت به دلیل درگیری با دو نفر از اهالی روستای پیمبور به دلیل اختلافات شخصی از سمت خود برکنار شد.

رئیس بنیاد شهید کلاردشت

اقتصاد۲۴- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کلاردشت به دلیل درگیری با دو نفر از اهالی روستای پیمبور به دلیل اختلافات شخصی از سمت خود برکنار شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کلاردشت به دلیل درگیری با دونفر از اهالی روستای پیمبور که منجر به ضرب و جرح با داس و زخمی شدن آن‌ها شده بود، از سوی مدیرکل بنیاد شهید استان ازسمت خود برکنار شد.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران بعد از اطلاع از موضوع در محل حاضر و رئیس بنیاد شهید کلاردشت را از سمت خود برکنار و نقی محمودی رئیس بنیان شهید چالوس را با حفظ سمت به عنوان سرپرست بنیاد شهید کلاردشت معرفی کرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار