تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱

جزییات فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در فرودگاه اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پرواز شماره ۷۱۸ مسیر استانبول- تهران به دلیل وزش تندباد و کاهش دید در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان سالم به زمین نشست.

پرواز استانبول تهران در فرودگاه اصفهان

اقتصاد۲۴- منصور شیشه فروش اظهار داشت: پرواز شماره ۷۱۸ هواپیمای مسافربری ایرباس مسیر استانبول- تهران عصر امروز به دلیل وزش تندباد و کاهش دید در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان سالم فرود آمد.

وی افزود: با وجود این به دلیل تکان‌های ناشی از تندباد در فرودگاه امام (ره) یک نفر مهماندار و یک نفر مسافر از ناحیه دست و شانه آسیب دیده بودند که توسط آمبولانس فرودگاه اصفهان به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: مسافران سالم و در سالن ترانزیت فرودگاه حضور دارند.


بیشتر بخوانید:  توقف پذیرایی برخی شرکت‌های هواپیمایی از مسافران


شیشه فروش افزود: پس از ایجاد شرایط پرواز هواپیما به مقصد تهران پرواز خواهد کرد.

وی اضافه کرد: بعدازظهر امروز نیز پرواز ۷۳۷ کاسپین مسیر نجف- تهران و پرواز فلای پرشیا مسیر شیراز- تهران به دلیل دید پایین در فرودگاه‌های امام و مهراباد در فرودگاه اصفهان به زمین نشست و بعد از ساعتی به مقصد تهران پرواز کرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار