تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

سه گزینه خارجی مدنظر استقلال هستند

مذاکرات اولیه مدیرعامل باشگاه استقلال با رضا عنایتی انجام شد.

سرمربی استقلال

اقتصاد۲۴- پس از پاسخ منفی جواد نکونام برای قبول سرمربیگری تیم فوتبال استقلال، مدیرعامل این باشگاه به سراغ رضا عنایتی سرمربی فصل گذشته تیم هوادار تهران رفت و بر همین اساس عصر امروز جلسه‌ای برگزار شد و موضوعات مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

نکته مهم این است که این مذاکره، اولیه بوده و نتیجه آن با صحبت‌های بیشتر بین طرفین و در روز‌های آینده مشخص می‌شود.


بیشتر بخوانید: گزینه غیرمنتظره هدایت استقلال در دفتر آجرلو


مسئولان باشگاه استقلال در این میان ۳ گزینه خارجی را نیز مدنظر دارند تا در صورتی که با گزینه‌های ایرانی به توافق نرسند، به سراغ آن‌ها بروند و یکی از آن‌ها را به عنوان سرمربی فصل آینده انتخاب کنند.

«گابریل پین» دستیار فرهاد مجیدی در فصل گذشته یکی از گزینه‌های مسئولان استقلال برای سرمربیگری بود، اما آن‌ها به این جمع‌بندی رسیدند که حضور پین به عنوان مربی می‌تواند کمک بیشتری به تیم کند و وی بر همین اساس از فهرست گزینه‌های سرمربیگری استقلال خارج شد.

منبع: تسنیم
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مسلم
0
0
پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
آدم قعطی بود این همه مربی خوب داریم باباتیم داغون نکن اگر بلد نیسیتد برید کنار به خداحیف این همه زحمت کشیده آقای آجرلو فوتبال بلدی یانه عنایتی هنوز زود برای این تیم بزرگ
اقای اجرلو این همه سرمربی خوب خارجی داریم ک میشه اوردشون استقلال ،از رودی گارسیا،فان مارویک و ژرژ ژسوس گرفته تا کلودیو رانیری،چزاره پراندلی،مارچلو بیلسا،دونادونی ،اوزه بیو دی فرانچسکو،لوران بلان ،فاتح تریم و اسلاون بیلیچ و‌...
0
0
جمعه ۲۰ خرداد ۱۴۰۱
اقای اجرلو این همه سرمربی خوب خارجی داریم ک میشه اوردشون استقلال ،از رودی گارسیا،فان مارویک و ژرژ ژسوس گرفته تا کلودیو رانیری،چزاره پراندلی،مارچلو بیلسا،دونادونی ،اوزه بیو دی فرانچسکو،لوران بلان ،فاتح تریم و اسلاون بیلیچ و‌...رو میشه اورد استقلال،حتی کارلوس کیروش و‌الکس نوری و‌ استراماچونی و‌پویا اسبقی هم هست
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار