تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۱

نرم افزار تشخیص هوشمند تقلب‌های مالی بومی سازی شد

یک شرکت دانش بنیان با بهره گیری از هوش مصنوعی موفق به بومی سازی نرم افزار تشخیص هوشمند ناهنجاری در تراکنش‌های موسسات مالی شد.

نرم افزار تشخیص هوشمند تقلب‌های مالی بومی سازی شد

اقتصاد۲۴- به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شرکت مهندسی آدان نیک افزار مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بهره گیری از هوش مصنوعی موفق به بومی سازی نرم افزار تشخیص هوشمند ناهنجاری در تراکنش‌های موسسات مالی شد.

علی حاجی زاده مقدم مدیرعامل شرکت مهندسی آدان نیک افزار مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: امروزه تقریبا تمام داده‌های مرتبط با تراکنش‌های مالی بانکی به شکل دیجیتالی در سامانه‌های متمرکز و پایگاه‌های داده ذخیره می‌شوند. کشف الگو‌های پنهان در این داده‌های کلان می‌تواند ارزش افزوده و مزیت رقابتی بسیار تعیین کننده‌ای برای مدیران باشد. از سوی دیگر با گسترش بانکداری دیجیتال، چالش تهدید‌های امنیتی و تقلب‌های سازماندهی شده نیز بیشتر شده که حتی می‌توان از بحران تقلب و فیشینگ صحبت کرد.

وی در ادامه افزود: گمانیک با استفاده از آخرین فناوری‌های پردازش کلان داده‌ها و روش‌های آماری و هوش مصنوعی، به موسسات مالی کمک می‌کند الگو‌های ناهنجاری را از دل داده‌ها بیرون بکشند. مهمترین کاربرد این فناوری تشخیص تقلب‌های مالی است، ولی ممکن است از آن برای مقاصد دیگری مانند شناخت مشتریان ارزنده و ویژه و حفظ آن‌ها استفاده کرد.

مهندس حاجی زاده مقدم با اشاره به بومی بودن این سامانه خاطر نشان کرد: طراحی و تولید سامانه گمانیک از ابتدا براساس طرز فکر و متدولوژی چابک آغاز شد. بر این اساس، نخستین نسخه‌ی سامانه در زمانی کمتر از دو ماه تولید شد و پس از آن در چرخه‌های منظم و با دریافت بازخورد از کاربران سامانه و برنامه ریزی و بازبینی مداوم و کوتاه مدت، قابلیت‌های جدید به آن اضافه شد.

حاجی زاده مقدم با اظهار اینکه استفاده از تحلیل‌های کلان داده و هوش مصنوعی برای رسیدن به دید روشن‌تر و کشف الگو‌های ناشناخته حوزه‌ی جدیدی در مدیریت کلان است، گفت: امروز جای چنین سامانه‌ای در بسیاری از موسسات مالی و اعتباری خالی است و نیاز پاسخ نگرفته و حساسی در این زمینه وجود دارد که از جمله می‌توان به الزامات جدیدی که بانک مرکزی در زمینه‌ی مبارزه با پولشویی و مدیریت ریسک برای بانک‌ها ابلاغ کرده، اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت آدان نیک افزار ارائه ارزش‌های پیشنهادی برای مشتریان را موضوع مهمی دانست و افزود: بومی بودن محصول، توان انطباق سامانه با نیاز‌های خاص سازمان، چابکی در توسعه‌ی محصول در عین بهره بردن از آخرین فناوری‌های این حوزه، فرصت بهره‌وری بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند.

وی در ادامه تاکید کرد: بکارگیری چنین محصولی نیازمند برنامه ریزی گام به گام و طراحی یک مدل بلوغ در رسیدن به هوشمندی مبتنی بر داده است، لذا داشتن انعطاف در برنامه ریزی و ارتباط نزدیک با تیم توسعه محصول می‌تواند به تطابق بهتر محصول با قامت سازمان کمک کند.

حاجی زاده مقدم از رقبای داخلی صحبت کرد و گفت: دیگر شرکت‌های نرم‌افزاری فعال در حوزه‌ی بانکی (مانند فناپ و توسن و شرکت خدمات انفورماتیک) نیز در این خصوص تولید برنامه و محصولاتی را آغاز کرده‌اند.

وی در خصوص فعالیت و سهم بازار محصول جدید شرکت خاطر نشان کرد: گمانیک در حال حاضر در یک بانک بزرگ کشور عملیاتی است و در نظر دارد که حوزه عمل خود را به پنج بانک و سه شرکت بیمه ظرف دوسال گسترش دهد.

حاجی زاده مقدم با تاکید بر اهمیت موضوع اشتغالزایی بیان کرد: شرکت آدان نیک افزار در حال حاضر برای بیش از ۵۰ نفر نیروی متخصص شغل ایجاد کرده است.

حاجی زاده مقدم به ارائه محصولات و خدمات دیگر توسط شرکت اشاره کرد و گفت: شرکت آدان نیک به عنوان یک شرکت نرم افزاری فعال در حوزه بانکداری دیجیتال مجموعه‌ای از محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری از جمله سامانه‌ی مدیریت کانال (کاریز) و سامانه بانکداری دیجیتال شرکتی (کیلید) را ارائه می‌دهد.

وی در پایان افزود: شرکت آدان نیک افزار علاوه بر استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دارای گواهی دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گواهی تاییده فنی افتا، گواهی صحت و اصالت نرم‌افزار از سازمان فناوری اطلاعات برای محصولات خود از جمله برای محصول گمانیک است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟