تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۹ تير ۱۴۰۱

آشوب در سخنرانی مهاجری در یزد/ برخی روحانیون هنگام تمجید از آیت الله هاشمی، فریاد مخالفت سر دادند

سایت جماران نوشته است که «تندروها» در یزد مراسم بزرگداشت شهید صدوقی در مسجد حظیره را به «آشوب» کشیدند.

آشوب در سخنرانی مهاجری در یزد

اقتصاد۲۴- به رسم هر ساله مراسم بزرگداشت شهادت سومین شهید محراب، آیت الله صدوقی و فرزندش امام جمعه فقید یزد با حضور مقامات و اقشار مختلف مردم در مسجد حظیره و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی و یکی از نجات یافتگان حادثه بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی برگزار شد.

بر اساس گزارش مذکور، «تندروها» در یزد در میانه سخنان مهاجری، با فریاد زدن، باعث شدند سخنران مراسم مجبور شود سخنان خود را نیمه کاره رها کند و از منبر مسجد حظیره پایین بیاید.


بیشتر بخوانید: حمله کیهان به مسیح مهاجری


هنگامی که مسیح مهاجری در سخنرانی خود آیت الله هاشمی را یکی از دلسوزان و بزرگان انقلاب اسلامی نامید، چند نفر که برخی از آنها ملبس به لباس روحانیت بودند با فریاد به مخالفت با سخنان مهاجری پرداختند؛ موضوعی که باعث شد وی بدون تکمیل سخنانش، منبر را پایان دهد.

اما این پایان ماجرا نبود؛ چرا که گروه معترض به دور مهاجری حلقه زدند و با طرح اتهاماتی علیه آیت الله هاشمی و سید محمد خاتمی، مسجد حظیره را به عنوان پایگاه انقلاب دانسته و طرح چنین سخنانی را در این مسجد برنتابیدند.

کد ویدیو
منبع: جماران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار