تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۱

تلاش آبی‌ها برای هایجک یک بازیکن

باشگاه چلسی در تلاشی لحظه آخری قصد ربودن مهاجم برزیلی اورتون از دست تاتنهام را دارد.

ریچارلیسون

اقتصاد۲۴- به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دو باشگاه اورتون و تاتنهام در حالی برسر انتقال ریچارلیسون به جمع شاگردان آنتونیو کونته به توافق رسیده‌اند و این مهاجم برزیلی قرار است امروز (پنجشنبه) تست‌های پزشکی تاتنهام را در کشور برزیل پشت‌سر بگذارد که حالا خبر می‌رسد چلسی قصد دارد این معامله را بر هم بزند.

فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ در حالی که دو باشگاه اورتون و تاتنهام برای انتقال ریچارلیسون توافق کرده‌اند، باشگاه چلسی امروز صبح با ارائه پیشنهادی ۶۰ میلیون پوندی سعی در ربودن این بازیکن از دست تاتنهامی‌ها دارد.


بیشتر بخوانید:عکس/ ستاره تیم ملی برزیل شادی گل معروف مسی را تقلید کرد


اینکه تلاش چلسی برای هایجک این مهاجم ۲۵ ساله جواب بدهد یا خیر، در ساعات پیش‌رو مشخص خواهد شد. مدیران چلسی پس از جدایی روملو لوکاکو که به طور قرضی به اینتر بازگشت، در تلاش برای به خدمت گرفتن یک مهاجم هستند.

ریچارلیسون که در سال ۲۰۱۸ از واتفورد به اورتون پیوست، در این مدت در ۱۵۲ بازی برای این تیم به میدان رفت و آمار ۵۳ گل‌زده و ۱۴ پاس‌گل را از خود برجای گذاشت. او فصل اخیر هم در ۳۳ بازی، ۱۱ گل برای تافی‌ها به ثمر رساند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار