تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۱

تظاهرات گسترده هواداران عمران خان علیه گرانی +عکس

تظاهرات روز شنبه به درخواست عمران خان برگزار شد که از شهروندان خواست در اعتراض به افزایش قیمت‌ها به ویژه قیمت انرژی به خیابان بیایند.

تظاهرات گسترده هواداران عمران خان علیه گرانی

اقتصاد۲۴- هزاران نفر از هواداران عمران خان، نخست‌وزیر سابق پاکستان، روز شنبه در اسلام‌آباد پایتخت این کشور علیه افزایش قابل توجه هزینه‌ها که در دوران شهباز شریف، نخست‌وزیر فعلی رخ داده، تظاهرات کردند.

عمران خان در روز ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین ماه) در پی استیضاح در پارلمان کشورش، از سمت نخست‌وزیری برکنار شد.

اما او حتی قبل از رای‌گیری در پارلمان اعلام کرد که نتیجه استیضاح را قبول ندارد و دولت بعدی را به رسمیت نخواهد شناخت.

عمران خان که در سال ۲۰۱۸ در پاکستان به قدرت رسیده بود، در این مدت بار‌ها از هوادارانش خواست تا از طریق تظاهرات خیابانی اعتراضشان را نشان دهند.


بیشتر بخوانید: نقش آفرینی دو زن ایرانی در تاریخ معاصر پاکستان


عمران خان، روز جمعه نیز در مصاحبه‌ای گفت که ایالات متحده علیه حکومت او توطئه کرده تا از طریق برکناری او در پاکستان یک پایگاه دائمی نظامی احداث کند.

تظاهرات روز شنبه به درخواست عمران خان برگزار شد که از شهروندان خواست در اعتراض به افزایش قیمت‌ها به ویژه قیمت انرژی به خیابان بیایند.

او همچنین از دولت پاکستان خواسته است که هر چه زودتر انتخابات برگزار کند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار