تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

آخرین خبر از رتبه‌بندی معلمان چیست؟

رئیس مجلس گفت: مصوبه رتبه‌بندی معلمان به تازگی به هیات تطبیق مصوبات رسیده که در مهلت قانون رسیدگی و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

رتبه‌بندی معلمان

اقتصاد۲۴- رحمت الله نوروزی نماینده مردم گلستان در مجلس در نشست علنی امروز یکشنبه ۲۶ تیر پارلمان در روند بررسی طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی-تخصصی طی اخطاری گفت: موضوع قانون رتبه‌بندی فرهنگیان باید در هیات تطبیق مصوبات مجلس مورد رسیدگی قرار گیرد، با توجه به تاکیدات مجلس و دولت و مقام معظم رهبری در تمدن نوین، معلمان عزیز طلایه داران هستند، لذا با توجه به حمایت‌هایی که صورت گرفته، این قانون باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.

وی تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر تیمی مانع شده‌اند، از این جهت تقاضا داریم همانطور که تاکنون از این قانون دفاع شده، بعد از این نیز با بررسی در هیات تطبیق مصوبات مورد حمایت قرار گیرد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار این نماینده گفت: موضوع مورد اشاره دیروز و امروز آقای نوروزی پیگیری خواهد شد، وظیفه ما در هیات تطبیق مصوبات بررسی و تطبیق مصوبات هیات دولت با قانون است، این موضوع به تازگی به هیات تطبیق رسیده و در مهلت قانونی رسیدگی و به وقت اعلام می‌شود. در صورت مغایر بودن نیز موارد اعلام خواهد شد.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
يکشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۱
خدا لعنت کند کسانی را که نمی گذارند رتبه بندی معلمان اجرا شود.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار