تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۱

عفو ۴۳ اعدامی و ۲۱ محکوم امنیتی

به گفته معاون قضایی قوه‌ قضائیه به‌ مناسبت اعیاد قربان و غدیر، رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات ۲ هزار و ۲۷۲ نفر موافقت کردند.

عفو محکوم امنیتی

اقتصاد۲۴- حجت‌الاسلام صادق رحیمی معاون قضایی قوه قضائیه در تشریح جزئیات موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات محکومان به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: رهبر انقلاب به مناسبت اعیاد قربان و غدیر با عفو و تخفیف مجازات ۲ هزار و ۲۷۲ نفر موافقت کردند که از این تعداد ۸۱۱ نفر مشمول عفو منتهی به آزادی و ۱۴۶۱ نفر مشمول عفو منتهی به تخفیف یا تبدیل مجازات شدند.

حجت‌الاسلام رحیمی تصریح کرد: از ۲ هزار و ۲۷۲ مورد ۴۳ مورد از عفوشدگان جزء محکومان اعدام بودند، ۷ مورد از محکومین سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، یک هزار و ۷۶۵ مورد از محکومین دادگستری (غیر از اعدام)، ۴۴۹ مورد از محکومان تعزیرات حکومتی و ۸ مورد نیز مربوط به ماده ۲۰ آئین‌نامه عفو هستند.

وی بیان کرد: از مواردی که عنوان شد ۱۸۸ مورد از خانم‌ها و ۲۱ مورد هم از محکومین امنیتی هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار