تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۵ نظر

چالش افزایش حقوق بازنشستگان برای تامین‌ اجتماعی

به گفته معاون برنامه ریزی و مالی سازمان تأمین اجتماعی مشکل اصلی برای تامین منابع افزایش حقوق بازنشستگان نقدینگی است اما در مجموع برای پرداخت‌ها مشکلی نداریم.

افزایش حقوق بازنشستگان

اقتصاد۲۴- جمیل حق پرست، معاون برنامه ریزی و مالی سازمان تأمین اجتماعی در خصوص تأمین اعتبار مورد نیاز برای افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: تا کنون ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در ماه برای پرداخت مستمری بازنشستگان هزینه می‌شد که با افزایش‌هایی که بر اساس مصوبه فعلی دولت اعمال شده این رقم به ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در ماه رسیده است.

وی تاکید کرد: اگر مصوبه افزایش مستمری‌ها از سوی دولت اصلاح شود مبلغ پرداخت مستمری‌ها، ماهیانه به حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

آمادگی تامین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان

معاون برنامه ریزی و مالی سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش مستمری‌ها سازمان را دچار مشکل خواهد کرد یا خیر گفت: در مجموع برای پرداخت‌ها مشکلی نداریم اما مشکل اصلی تأمین نقدینگی است و در بحث کلی بودجه مشکلی نداریم.

راه‌های تأمین اعتبار مستمری بازنشستگان

حق پرست افزود: بخشی از این بودجه از محل حق بیمه‌هایی است که دولت باید به ما بدهد و طبیعتاً وقتی نقد به حساب سازمان واریز نشود و در قالب سهام پرداخت شود پروسه دریافت سهام و تبدیل آن به نقد طولانی خواهد شد و این باعث می‌شود در تأمین نقدینگی ماهانه مان کمی دچار مشکل شویم.

به گفته وی، برخی مواقع برای جبران کسری نقدینگی از مسیر فروش سهام و یا از مسیر تسهیلات بانکی استفاده می‌کنیم.

منبع: مهر
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته بحق نرسیده تامین اجتماعی
0
0
شنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
باسلام ب مسئولین رسانه.باید گفت مابازنشستگان سایر سطوح که تاکنون ۵ ماه ازعدم تصمیم وتعیین تکلیف اضافه حقوق ومتناسب سازی هیچگونه ترتیب اثر داده نشده ضعف تامین اجتماعی بامدیرتش.نا‌کارامدی وعدم احساس انسانیت ازسوی دولت که میداند پا روقانون نهاده ولی قد علم کرده .دوستان عزیزدر کانون بازنشستگان هم خبری راسخ هم نمیدهند صرفا .شد ونشد میشنویم واین یعنی کشتار دسته جمعی بازنشستگان است چون رمقی برایمان نمانده وکی مسئوله خداداند.همه را بخدا میسپاریم .اونی که بنفع وکنار بازنشستگانه خدا خیرش دهد.واونی که باقصد با اعصاب بازنشستگان دست وپنجه نرم میکند واز آزار ما شاداب است خداتقاص ماراازاو بگیرد.
بازنشسته
0
0
شنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
خب دولت دزد و سهل انگار بجای دست کردن تو جیب مردم بدهی خودشو با صندوق صاف کنه.
روحانی روحت شادددد
بازنشسته
0
0
شنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
فقط کلاه بزرگی سرکسانی رفته که 30 سال سی درصد ازدرامدشان را به تاامین اجتماعی پرداخت کردند بیمه پردازان این است عاقبت تامین اجتماعی برایه بازنشستگی هرجا سرمایه گزاری کنیدبهتراز تامین اجتماعی است.
ناشناس
0
0
شنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
خدا تقاس مارو بگیره ۵ ماهه بااعصاب ما بازی میکنن وادعا شونم میشه ماهم خدایی داریم
ناشناس
0
0
شنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
فقط 1.5هزارفرقشه،
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار