تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱
سخنگوی وزارت صمت خبر داد؛

حذف محدودیت‌ها برای خودرو‌های خارج از فرآیند قرعه‌کشی

قالیباف گفت: به زودی برخی محدودیت‌های ثبت نام از فروش‌های بدون قرعه کشی خودرو، حذف خواهد شد.

حذف محدودیت‌ها برای خودرو‌های خارج از فرآیند قرعه‌کشی

اقتصاد۲۴- امید قالیباف گفت: قیمت خودرو‌ها این روز‌ها در بازار آزاد کاهشی است. پس از سه سال، مقرر شده است برای طرح فروش خودرو‌هایی که از شمول قرعه‌کشی خارج شده (و خودرو‌هایی که به‌تدریج خارج می‌شوند)، محدودیت‌هایی که پیش از این اعمال می‌شدند، کنار گذاشته شود.

سخنگوی وزارت صمت گفت: به‌طور مثال فردی که قصد خرید کوییک R (که اخیرا از چرخه قرعه‌کشی خارج شده است) را دارد، محدودیت پلاک انتظامی فعال و عدم خرید ۴۸ ماهه از دو خودروساز بزرگ و... برای وی اعمال نمی‌شود.

به گفته قالیباف، مزیت این تصمیم جدید این است که به‌جای آنکه حجم عمده تقاضا به سمت بازار باشد و منجر به افزایش قیمت شود، به سمت خرید از شرکت خودروساز حرکت می‌کند و نیازش تامین می‌شود؛ این موضوع باعث خواهد شد قیمت‌ها در بازار آزاد بیش‌تر کاهش پیدا کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار