تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱

بارش و سیلاب‌های اخیر فقط ذخایر ۳ روز آب تهران را اضافه کرد

بارش و سیلاب‌های اخیر فقط ذخایر ۳ روز آب تهران را اضافه کرد
مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: بارش‌ها و سیلاب اخیر حدود ۱۰ میلیون مترمکعب یعنی معادل مصرف سه روز آب تهران به ذخایر آبی اضافه کرده است.

ذخایر آب تهران

اقتصاد۲۴- مهرنوشت: مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: بارش‌ها و سیلاب اخیر حدود ۱۰ میلیون مترمکعب یعنی معادل مصرف سه روز آب تهران به ذخایر آبی اضافه کرده است.

محمدرضا بختیاری گفت: میانگین مصرف روز‌های اخیر تهران معادل سه میلیون و ۶۰۰ هزار مترمکعب بوده است.


بیشتر بخوانید:هشدار؛ آب برخی شهر‌های استان تهران قطع می‌شود


وی با بیان این که در پی بارش‌ها و سیلاب‌های اخیر این تصور نادرست در افکار عمومی شکل گرفته که آورد آبی سیلاب‌ها کمک زیادی به ذخایر و منابع آبی کرده است، افزود: بخش عمده این سیلاب‌ها در حوضه‌های آبریز نبوده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: بارش‌ها و سیلاب اخیر حدود ۱۰ میلیون مترمکعب یعنی معادل مصرف سه روز آب تهران به ذخایر آبی اضافه کرده است.

وی از خروج ۱۲ ساعته تصفیه‌خانه‌های شماره ۲ (کن) و هفتم تهران از مدار در پی وقوع سیلاب خبر داد و گفت: با پیش بینی‌های انجام شده این امر هیچ خللی در آب‌رسانی به پایتخت ایجاد نکرد و از ۳۰ ساعت پیش از آغاز سیلاب، آماده مواجهه با این مشکل بودیم و حجم مخازن را به گونه‌ای تنظیم کردیم که هیچ مشکلی در روند تأمین آب رخ ندهد.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار