تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱

قیمت جدید رب گوجه اعلام شد ابلاغ نشد

نایب رئیس سندیکای کنسرو ایران گفت: باوجود اینکه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت با قیمت جدید رب گوجه فرنگی موافت کرده اند، اما تولیدکنندگان به دلیل عدم ابلاغ قیمت جدید جریمه می‌شوند.

قیمت جدید رب گوجه

اقتصاد۲۴- به گزارش تسنیم در حالی که نیمه تیر ماه سال جاری عباس عسکرزاده معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با ارسال نامه‌ای به صدیف بیک زاده سرپرست سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از موافقت با افزایش قیمت رب گوجه فرنگی با قیمت ۴۵ هزار تومان خبر داد که نایب رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران به خبرگزاری تسنیم گفت این موضوع با وجود موافقت وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان هنوز در ستاد تنظیم بازار تعیین تکلیف نشده است.

پیش از این هر قوطی رب گوجه فرنگی ۸۰۰ گرمی قیمت یکسان نداشت و بر اساس مشاهدات میدانی ۳۵ تا ۳۹ هزار تومان به فروش می‌رسید که کماکان برخی از برند‌ها محصول خود را با این قیمت به فروش می‌رسانند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در این نامه اظهار داشت: با در نظر گرفتن افزایش هزینه‌های تولید، با افزایش قیمت مصرف کننده رب گوجه فرنگی در چارچوب ضوابط و مقررات آن سازمان موافقت می‌نماید. وی حتی در خواست کرده بود که در راستای حفظ آرامش بازار و تداوم عرضه رب گوجه فرنگی مقرر کنید این اصلاح قیمت با قید فوریت انجام شود.

مسعود بختیاری، نایب رئیس سندیکای کنسرو ایران در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: باوجود اینکه وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی را ۴۵ هزار تومان پیشنهاد کرد و آن را به سازمان حمایت برای ابلاغ اعلام نمود، اما از آنجا این کالا‌ها مشمول قیمت گذاری پیشینی شدند، عملا امکان ابلاغ قیمت این محصولات در سال جدید فراهم نشد.

وی افزود: قیمت گذاری پیشینی از اردیبهشت ماه در مورد کنسرو‌های رب گوجه فرنگی و ماهی تون اعمال شده است.

نایب رئیس سندیکای کنسرو ایران ادامه داد: قیمت ماهی تون در سال جاری بیش از ۵۰ درصد و قیمت روغن نیز تا ۵۰۰ درصد افزایش یافته است و در این شرایط نمی‌توان کنسرو آن را با قیمت قبل به فروش رساند.

وی تصریح کرد: در سه ماه اخیر سندیکای کنسرو پیگیر ابلاغ قیمت واقعى محصولات کنسرو ماهی تون و رب گوجه فرنگی بوده و با مسئولان مختلف جلسات بدون نتیجه داشته است این شرایط باعث شده که برخی از صنایع دست از تولید بکشند یا اینکه محصولات خود را با قیمت جدید عرضه کنند و مشمول جریمه سازمان تعزیرات حکومتی شوند.

بختیاری گفت: حتی به درخواست شفاهی وزارت جهاد کشاورزی تولید کنندگان برای اینکه بازار با کمبود مواجه نشود اقدام به تولید محصولات خود با قیمت جدید کردند که در نتیجه آن‌ها نیز جریمه شدند.

نایب رئیس سندیکای کنسرو ایران همچنین درباره قیمت جدید کنسرو ماهی تون اظهار داشت: قیمت هر قوطی کنسرو تون ماهی ۳۵ هزار تومان است که بر اساس آنالیزی که ارائه داده ایم قیمت جدید ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان خواهد بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فنلاند ایران را به جاسوسی متهم کرد

عکس/ دیدار سردار آزمون و همسرش با حاکم دوبی

فیلم/ نخستین واکنش قاسمیان درباره حج پس از ورود به ایران

نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد

جدایی یک پرسپولیسی پس از ۹ سال

قیمت ملک در تهران، پس از جنگ جهانی دوم

تمدید رسمی پرسپولیس با ۲ هافبک

رکورد گرما در ایران

یک خرس پارک پردیسان گم شد

فیلم/ واکنش احساسی سپند امیرسلیمانی و مونا کرمی به اجرای جناب خان

واکنش ایران به خبر رویترز درباره پیام سعودی‌ها

رشد قیمت مسکن متوقف شد

احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران

فیلم/ اصطلاحات جالب مازندرانی از زبان جناب خان

عکس/ واکنش عجیب پرسپولیس به قهرمانی استقلال

افشای پیام محرمانه ملک سلمان به مقامات ایران

قوه قضاییه اعلام کرد: سریال سووشون توقیف شد

عکس/ بدنسازی سردار دورسون در جنوب ترکیه

هشدار به تهرانی‌ها برای شنبه و یک‌شنبه

قاسمیان: وقتش بود دست سعودی‌ها رو شود

اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران

جاده کندوان یکطرفه شد

اینفوگرافی/ مالیات انواع سیگار و دخانیات چقدر است؟

مصرف منیزیم برای بدن چه مزایایی دارد؟

با این روش ساده گرمازدگی را درمان کنید

اینفوگرافی/ میزان استفاده ایرانیان و دانشجویان از شبکه‌های اجتماعی

عکس/ دیدار شمس پهلوی با فوزیه ۷۵ سال پیش بعد طلاق با محمدرضا پهلوی

اینفوگرافی/ چطور از گرمازدگی در امان بمانیم؟

عکس/ استوری کنایه‌آمیز مازیار زارع به قهرمانی استقلال

شهریه مدارس غیردولتی در تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ چقدر است؟

جزییات واگذاری زمین رایگان به خانوار‌های دارای ۳ فرزند

عکس/ اشرف پهلوی و فوزیه ۸۶ سال پیش در فردوگاه قاهره

مبلغ یارانه نقدی دهک‌های مختلف در خرداد ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/ سخنرانی رهبر انقلاب با لباس نظامی در جبهه ۴۵ سال پیش

افغانستان با سیمان ایرانی آب را روی ایران سد می‌کند

عکس/ ژست عاشقانه سلنا گومز و جاستین بیبر ۱۴ سال پیش

عکس/ آخرین جلسه رسمی ترامپ و ایلان ماسک

اولین خروجی لیست استقلال مشخص شد + عکس

فیلم/ کنایه پیمان یوسفی به ماجرای تحصیلات علیرضا بیرانوند

عکس/ مایکل جکسون در کنار همسرش لیزا ماری ۳۰ سال پیش در فرانسه

فیلم/ اولتیماتوم پلیس به اراذل و اوباش در فضای مجازی

نتانیاهو در بیمارستان بستری شد

عکس/ مراسم تشییع برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره)

عکس/ عروسی دختر ناصرالدین شاه با داماد ۱۶ ساله در ۱۳۰ سال پیش

فیلم/ مشاهده گله مرال‌ها در جنگل‌های هیرکانی گیلان

اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی

فیلم/ اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره مذاکرات با ایران

افت ارزش دلار برای پنجمین ماه متوالی

عکس/ سردار سلیمانی در کنار احمد شاه مسعود ۳۵ سال پیش

قیمت طلای جهانی باز هم کاهشی شد