تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱

استوری مهدی طارمی درباره‌ی مصدومیتش

خدا را شکر اتفاق خاصی رخ نداده و به خیر گذشت.

مهدی طارمی

اقتصاد۲۴- ایرنا نوشت: ستاره ایرانی تیم فوتبال پورتو پتغال به مصدومیتی که در دیدار با اسپورتینگ لیسبون برایش پیش آمد، واکنش نشان داد.

مهدی طارمی ستاره تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پورتو که در دیدار شنبه شب تیمش مقابل اسپورتینگ، گل اول را برای هم‌تیمی خود اوانیلسون ساخته بود، در صحنه همین گل با «آنتونیو آدان» سنگربان اسپورتینگ برخورد کرد و دچار مصدومیت شد.


بیشتر بخوانید:مصدومیت ترسناک طارمی در شب پیروزی پورتو +فیلم


مطابق گزارش رسانه «maisfutebol» پرتغال، طارمی در این مسابقه از ناحیه زانوی پای چپ آسیب دید و با حضور در کلینیک باشگاه پورتو، تحت نظارت پزشکان این باشگاه قرار گرفت.

حالا خود این بازیکن در توییتی راجع به شدت مصدومیتش نوشت: سپاس از همه عزیزانی که جویای وضعیت مصدومیتم بودند. خدا را شکر اتفاق خاصی رخ نداده و به خیر گذشت.

با این حال، باید دید طارمی چه زمانی به میادین بازخواهد گشت و آیا می‌تواند در دیدار بعدی مقابل تیم سابقش ریوآوه به میدان برود یا خیر.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار