تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱

تائید رسمی خبر جریمه بانوان بدحجاب

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر می‌گوید که اگر شخصی در معابر عمومی مثل مترو رعایت حجاب نکند؛ دوربین مترو از او عکس می‌گیرد و یک مبلغ اثرگذار جریمه می‌شود.

مبارزه با بی حجابی

اقتصاد۲۴-  اعتمادآنلاین نوشت: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر می‌گوید که اگر شخصی در معابر عمومی مثل مترو رعایت حجاب نکند؛ دوربین مترو از او عکس می‌گیرد و یک مبلغ اثرگذار جریمه می‌شود.

محمدصالح هاشمی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفته است که در طرح عفاف و حجاب ۱۱ عرصه وجود دارد؛ در ادارادت دولتی اگر کارمند رعایت پوشش نکند از حقوق مدیر کم خواهد شد؛ البته این طرح باید تبیین شود.


بیشتر بخوانید:بررسی ماهیت حقوقی جریمه حجاب بعد از تکذیبیه پلیس


وی همچنین تاکید کرد: «اگر شخصی در معابر عمومی مثل مترو رعایت حجاب نکند؛ دوربین مترو از او عکس می‌گیرد و یک مبلغ اثرگذار جریمه می‌شود و جریمه برای او پست می‌شود، فناوری الان اجازه می‌دهد تصاویر با عکس کارت ملی تطبیق داده شود و بی‌حجاب‌ها شناسایی شوند».

کد ویدیو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار