تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱

فاز دوم پروژه های سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور معاون اول افتتاح می‌شود

فاز دوم افتتاح پروژه های سرمایه گذاری عمرانی و صنعتی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، روز 10 شهریور با حضور معاون اول رئیس جمهور، همزمان در 4 منطقه آزاد تجاری و صنعتی اروند، کیش، ارس و انزلی و 5 منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، پتروشیمی، ارگ جدید بم، سهلان و لرستان انجام می شود.

سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

اقتصاد۲۴- حسن خانلری مدیرکل روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد ضمن اعلام این خبر افزود: بهره برداری و شروع عملیات اجرایی پروژه‌های سرمایه‌گذاری عمرانی و صنعتی در ۴ منطقه آزاد اروند، کیش، ارس و انزلی و در ۵ منطقه ویژه‌ اقتصادی انرژی پارس، پتروشیمی، ارگ جدید بم، سهلان و لرستان با مجموع سرمایه گذاری بیش از ۱.۱۸۰.۰۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم بیش از۲۲ هزار نفر، در یک سالگی دولت سیزدهم به وقوع می پیوندد.

حسن خانلری افزود: در فاز نخست افتتاح پروژه های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دولت سیزدهم که اردیبهشت ماه سال جاری با حضور رییس جمهور محترم صورت پذیرفت، 82 پروژه صنعتی، عمرانی و کشاورزی در 5 منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی قشم، ارس، کیش، انزلی و ماکو و 7 منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، سهلان، بوشهر، لرستان، لامرد، بجنورد و نمین به بهره برداری رسیدند.

وی ادامه داد: دومین فاز افتتاحیه های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، پنجشنبه هفته جاری با حضور معاون اول رییس جمهور، و با بهره برداری از 51 پروژه و کلنگ زنی و شروع به عملیات اجرایی 20 پروژه ی سرمایه گذاری عمرانی و صنعتی به انجام می رسد.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: مناطق آزاد کشور با مشوقات و معافیت های مالیاتی و گمرکی، پیشران و پشتیبان تولید، نیروی محرکه ی صادرات غیرنفتی و سازو کاری ثابت شده برای گذر کشورها از تنگناهای اقتصادی هستند.

خانلری گفت: وجود 8 منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی و 33 منطقه ویژه اقتصادی در سه دهه ی گذشته در کشور و قرارگرفتن این مناطق بر سر راه کریدورهای بین المللی، بستر جذب سرمایه های داخلی و خارجی و زمینه ساز ایجاد اشتغال پایدار و امن در مناطق مرزی کشور را فراهم کرده است.

وی به ایجاد 7 منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی جدید در کشور اشاره کرد و افزود: با مثبت شدن تراز تجاری مناطق آزاد برای اولین بار از بدو تاسیس این مناطق در کشور و اهدافی که برای این مناطق در اقتصاد مقاومتی تعریف شده نشان می دهد مناطق آزاد باید رویکرد تولید محور و صادراتی در پیش بگیرند و منطبق بر همین اصول، پس از افتتاح 82 پروژه در اردیبهشت ماه سال جاری، فاز دوم افتتاح پروژه های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مقارن با هفته دولت به انجام می رسد.

منبع: روابط عمومی مناطق آزاد

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جزئیات جدید از دریافت وام مسکن ۷۵۰ میلیونی

نانوا‌ها زیر تیغ جریمه می روند

عکس/ توزیع رایگان شاهنامه فردوسی بین خانواده‌های تاجیکستان

زمان واریز وام ازدواج ۶۰ میلیونی اعلام شد

مراسم رونمایی و اکران فیلم مستند سینمایی فاطمی

حضور سرمایه گذاران ترکیه‌ای در منطقه آزاد ارس

دولت بخش‌خصوصی را رقیب خود نمی‌داند

شکایت پرسپولیس از تراکتور و بیرانوند به CAS

سقوط ۲۶۰ میلیونی شاسی‌بلند مونتاژی در بازار + جدول

عکس/ تیپ بامزه بهنوش بختیاری در یک ویلای لاکچری با مانتوی گل گلی

پراید با اسم جدید در خط تولید سایپا

کابوس برنج ۳۰۰ هزار تومانی تمام شد

طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود

حکم اعدام تتلو منتفی شد

عکس/ اسنپ‌بک در آستانه فعال‌سازی

جزئیات هولناک از تصادف مرگبار در جاده میانه

فیلم/ سیلی زدن خرس به یک دختر در مشکین‌شهر

معامله ۶۱ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

گرمای بی سابقه در راه این استان‌ها

نشانه‌های مهم سکته مغزی را بشناسید

تغییر زمان آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان

پول سینمایی برای پخش تلویزیونی / پشت پرده عدم اکران فیلم‌های دولتی در سینما‌ها چیست؟ + جدول

درباره ویتامین C بیشتر بدانید

فیلم/ تجربه بامزه پردیس احمدیه از موتور سواری!

انتخاب میز و صندلی؛ گام مهم بعد از خرید تجهیزات کافه

عکس/ ژست خاص بچه پولدار‌های قجری ۱۶۰ سال پیش با پالتو پوست

۷۰۰ هزار دلار برای بازیکن نیمکت نشین پرسپولیس!

فیلم/ لغو روادید برای سفر ایرانیان به بلاروس

پشت پرده خرید رایگان ساپینتو برای استقلال

نرخ جدید حق‌التدریس معلمان مشخص شد

صدور اخطار برای مشترکان پرمصرف آب

فیلم/ اظهارات عراقچی درباره حدود اختیاراتش در مذاکرات

ماجرای قطع انشعاب یک مشترک بدمصرف آب چه بود؟

عکس/ تغییر چهره دوست صمیمی یانگوم در ۴۷ سالگی با مدل موی متفاوت

فیلم/ اولین تصاویر آتش‌سوزی در نزدیکی فرودگاه تبریز

ساختمان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تخلیه شد

واکنش تلویحی عارف به بیانیه جبهه اصلاحات

چگونه در تلگرام اکانت دوم بسازیم ؟

عکس/ پوستر استقلال برای رونمایی از یک ستاره خارجی

عکس/ تغییر باورنکردنی ژنرال هموسو سریال جومونگ در ۶۱ سالگی

فیلم/ کتابخانه ملی بلاروس به رنگ پرچم ایران درآمد

عکس/ چهره دیده نشده هومن سیدی و جواد عزتی در فصل دوم سریال وحشی

عکس/ ترامپ برنده انتخابات ۲۰۲۸ است!

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

هشدار تند وزیر دفاع به ماجراجویی احتمالی اسرائیل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

نقش مدیریت مالی در بودجه‌بندی سرمایه ای چیست؟

عکس/ استایل جالب فرهاد آییش و بازیگر سریال آکتور با لباس‌های برند

قرارداد آل‌کثیر با استقلال فسخ شد