تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۱

هلال احمر: ۹ زائر ایرانی در کربلا جان باختند

در مسیر نجف تا کربلا هم ۵۹۲ نفر به نیرو‌های هلال احمر مراجعه کردند که بیشترین دلیل مراجعه تزریقات، سرم تراپی و مشکلات زنان بوده است.

درگذشت زائر ایرانی در کربلا

اقتصاد۲۴- رئیس جمعیت هلال احمر از فوت ۹ زائر ایرانی در کربلا خبر داد و گفت: ۸۴۰۷ نفر از زائران ایرانی در عراق به نیرو‌های هلال احمر جهت دریافت خدمات پزشکی مراجعه کردند.

پیرحسین کولیوند در گفتگو با مهر، با اشاره آمار مراجعات زائران ایرانی به نیرو‌های هلال احمر در عراق گفت: تا به امروز تعداد ۳ هزار و ۷۶۴ نفر از زائران در کربلای معلی به مراکز درمانی که تحت پوشش هلال احمر جمهوری اسلامی هستند مراجعه کردند. بیشترین مراجعه زائران در کربلا به دلیل تزریقات، سرم تراپی و تست قند خون بوده است.

آقای کولیوند بیان کرد: تعداد ۳ هزار و ۵۴۵ نفر هم در نجف اشرف به مراکزی که نیرو‌های هلال احمر در آنجا حضور داشتند به جهت انجام خدمات درمانی مراجعه کردند که البته در نجف مهمترین علت مراجعه زائران، تزریقات و بعد از آن دریافت سرم بوده است.

وی گفت: در مسیر نجف تا کربلا هم ۵۹۲ نفر به نیرو‌های هلال احمر مراجعه کردند که بیشترین دلیل مراجعه تزریقات، سرم تراپی و مشکلات زنان بوده است.

آقای کولیوند با اشاره به اینکه ۵۰۶ نفر از زائران در کاظمین به نیرو‌های هلال احمر مراجعه کردند، افزود: در سامرا و سیدمحمد هیچ زائری به نیرو‌های هلال احمر مراجعه نکرده اند.

وی گفت: همچنین در کربلا ۱۸ نفر از بیماران برای دریافت مراقبت‌های پزشکی بیشتر و در نجف ۱۴ نفر به بیمارستان عراق اعزام شدند.

کولیوند در پایان گفت: متأسفانه ۹ نفر از زائران ایرانی در کربلا جان باختند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار