تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱

فارس: ادعای معاون ستاد امر به معروف مبنی بر تذکر رئیس‌جمهور به ضرغامی صحت ندارد

فارس نوشت: در پی ادعای معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر مبنی بر تذکر رئیس‌جمهوری به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، خبرنگار ما کسب اطلاع کرد که این موضوع صحت نداشته و چنین تذکری از سوی رئیسی، ریاست جمهوری به مهندس عزت‌الله ضرغامی داده نشده است.

تذکر رئیس‌جمهور به ضرغامی

اقتصاد۲۴-فارس نوشت: در پی ادعای معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر مبنی بر تذکر رئیس‌جمهوری به وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، خبرنگار ما کسب اطلاع کرد که این موضوع صحت نداشته و چنین تذکری از سوی رئیسی، ریاست جمهوری به مهندس عزت‌الله ضرغامی داده نشده است.

در همین زمینه، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت میراث فرهنگی با بیان این‌که رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر این وزارتخانه، دی ماه سال گذشته معرفی شده بود، گفت: هیچ‌یک از جلسات برگزار شده این شورا تشریفاتی نبوده‌اند.


بیشتر بخوانید:آسیب به میراث تاریخی از جیران تا سوشون


مهدی متولی در عین حال گفت: مقدمات معرفی دبیر و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر این وزارتخانه به ستاد مرکزی در حال انجام است.

او اظهار داشت: بعد از استقرار دولت سیزدهم، اولین اقدام در این وزارتخانه سامان‌دهی و احیای شورا‌ها و ستاد‌های فرهنگی بود که در همین راستا شورای امر به معروف و نهی از منکر در این وزارتخانه به‌عنوان اولویت سامان‌دهی شد.

متولی خاطرنشان کرد: در همین ارتباط دی ماه سال گذشته در حکمی از سوی مهندس ضرغامی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به‌عنوان رئیس این شورا انتخاب و جلسات تخصصی این شورا بر اساس زمان‌بندی برگزار شده است که برگزاری این جلسات هم به ستاد اعلام شده است.

وی ادامه داد: مصوبات مرتبط با جلسات این ستاد در تمام بخش‌ها ابلاغ شده و آخرین جلسه این ستاد ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ برگزار شد که هیچ‌یک از این جلسات برخلاف ادعای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، تشریفاتی نبوده‌اند.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: این وزارتخانه جزو اولین دستگاه‌هایی است که شاخص‌های عفاف و حجاب را در سطح ستادی و استانی ابلاغ کرده است و در این زمینه پیشگام است.

او خاطرنشان کرد: رئیس، دبیر و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انتخاب شده‌اند و فرآیند معرفی این افراد به ستاد مرکزی امر به معروف و نهی از منکر در حال انجام است و به زودی این افراد معرفی خواهند شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

قیمت کیا اپتیما، اسپورتیج و سراتو در بازار ایران + جدول

صفحه اول روزنامه‌ های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

قیمت تبلت اپل و لنوو امروز + جدول

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های فولکس واگن در بازار ایران امروز + جدول

قیمت سکه و قیمت طلا یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ + جدول

عکس/ مدل معروف اوکراینی را به جشنواره کن راه ندادند!

عکس/ استوری احساسی پورعلی‌گنجی برای مهدی طارمی

دولت رئیسی در برزخ مصوبه ممنوعیت حضور اعضای هیات علمی‌ در کابینه/ بزرگ‌ترین ضربه بر پیکر فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق

همه تقابل‌های پرسپولیس و استقلال در جام حذفی + اینفوگرافی

فیلم/حال و هوای منزل مرزبان شهید احمدی

فیلم/ورود نیرو‌های طالبان به روستای متعلق به ایران

قیمت دلار، قیمت یورو و قیمت پوند یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ + جدول

شوک درگیری نظامی ایران و طالبان به قیمت دلار/ افزایش قیمت دلار موقتی است؟

فیلم/گزارش صداوسیما از یجاد درگیری مرزی ایران و طالبان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اوکراین: حملات ما به روس‌ها شدید و سریع خواهد بود

پیام تبریک روحانی به اردوغان

جزئیات دادگاه امروز نماینده افشاگر موضوع شاسی‌بلندها در مجلس

بدترین خبر برای استقلال در آستانه دربی

منتظر تگرگ در تهران باشید

فیلم/خودکشی عجیب یک مرد مقابل چشمان آتش‌نشانان!

ناراحتی ساپینتو از تغییر ساعت دربی

رقم یارانه نقدی برای این گروه تغییر کرد

پیش‌بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲

حضور نیوشا ضیغمی و دخترش در یک لایو اینستاگرامی + فیلم

پیش‌‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲

نخستین جلسه دادگاه الهه محمدی برگزار شد

خرید اینترنتی عامل قتل همسر شد

فیلم/حرکت یک تویوتای مچاله شده وسط اتوبان!

آتش زدن خانه به خاطر پنهان کردن قتل!

خاموشی‌های تابستان، امسال سراسری خواهد بود؟

فیلم/ آموزش نحوه ثبت نام در سامانه یکپارچه خودرو

لبنیات گوسفندی چقدر گران شد؟

قیمت سکه صعودی شد

مدیرعامل جدید منطقه آزاد کیش به وزیر اقتصاد معرفی شد

جانشین قلعه‌نویی اروپایی است!

عکس/کشف چاه‌های مرگ در کنار آسمانخراش‌های اوساکا

زمان پرداخت مطالبات همسان سازی بازنشستگان اعلام شد+ جزئیات

کدام استان‌های ایران بیشترین و کمترین امید به زندگی را دارند؟ + اینفوگرافی

تهران با کم بارشی و تابستانی گرم و خشک مواجه است

فیلم/واکنش فریده شجاعی به عکس جنجالی عباس جدیدی با مرحوم پورحیدری

ابهت باورنکردنی ب‌ام‌و سری ۷ مدل ۲۰۲۳ + عکس

قیمت هایما از سوی شورای رقابت مشخص شد