تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱

مرگ۱۰۰ ایرانی در راهپیمایی اربعین امسال

سفیر ایران در عراق گفت: در راهپیمایی اربعین امسال، حدود ۱۰۰ نفر زائر ایرانی به دلیل حوادث جاده ای، داشتن بیماری زمینه‌ای و یا کهنسالی جان خود را از دست داده‌اند.

مرگ۱۰۰ ایرانی در راهپیمایی اربعین

اقتصاد۲۴- سفیر ایران در عراق گفت: در راهپیمایی اربعین امسال، حدود ۱۰۰ نفر زائر ایرانی به دلیل حوادث جاده ای، داشتن بیماری زمینه‌ای و یا کهنسالی جان خود را از دست داده‌اند.

محمد کاظم آل صادق با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار بیش از ۹۰ درصد از زائران ایرانی به کشور بازگشته اند، اظهار کرد: زائرانی که اکنون در عراق هستند، در سلامت کامل بسر می‌برند و مشکل خاصی ندارند.

وی با بیان اینکه در راهپیمایی اربعین امسال برخی از زائرین به خاطر حوادث جاده‌ای، داشتن بیماری زمینه‌ای و یا کهنسال بودن جان خود را از دست داده اند، خاطر نشان کرد: تعداد این افراد حدود ۱۰۰ نفر است، البته نسبت به آخرین اربعینی که در سال ۱۳۹۸ برگزار شد این رقم کاهش پیدا کرده است.

سفیر ایران همچنین با بیان این که تعدادی از زائران نیز در این سفر اسناد هویتی خود را گم کرده اند، گفت: تعدادی بسیار کمی زائر نیز مفقود شده‌اند و یا خانواده خود را گم کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار