تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱

ین ژاپن در پایین‌‌ترین حد ۲۴ سال اخیر

ین ژاپن از ۱۴۵ در هر دلار تضعیف شد و به پایین‌‌ترین حد خود در ۲۴ سال اخیر رسید.

ین ژاپن در پایین‌‌ترین حد ۲۴ سال اخیر

اقتصاد۲۴- بانک مرکزی ژاپن نرخ بهره را بسیار پایین نگه می‌دارد و قول حمایت از رشد اقتصادی می‌دهد. به گزارش بیزینس، بانک مرکزی ژاپن نرخ بهره را بسیار پایین نگه داشت و قول داد از رشد اقتصادی این کشور حمایت کند. مطابق با انتظارات، بانک مرکزی ژاپن هدف منفی ۱/ ۰ درصدی خود را برای نرخ‌های بهره کوتاه مدت و صفر درصد برای بازده اوراق قرضه دولتی ۱۰ ساله را در جلسه سپتامبر خود بدون تغییر نگه داشت.

به دنبال این تصمیم، ین ژاپن از ۱۴۵ در هر دلار تضعیف شد و به پایین‌ترین حد خود در ۲۴ سال اخیر رسید. روز چهارشنبه، فدرال رزرو آمریکا سومین افزایش متوالی نرخ بهره را به میزان ۷۵ واحد انجام داد و از افزایش بیشتر در دوره آتی خبر داد. بانک مرکزی ژاپن اعلام کرد که برای دفاع از سقف ۲۵/ ۰ درصدی هر روز بازار به خرید مقادیر نامحدود اوراق قرضه ادامه خواهد داد، همان‌طور که از آوریل انجام داده است.


بیشتر بخوانید: قیمت دلار، قیمت یورو و قیمت پوند امروز شنبه ۲ مهر ۱۴۰۱ + جدول


این بانک همچنین تصمیم گرفت که طرح وام کمک به بیماری همه گیر را متوقف کند، در حالی که عملیات نقدینگی را با هدف قرار دادن طیف وسیع تری از نیاز‌های مالی شرکت‌ها گسترش داد. نرخ تورم سالانه ژاپن در ماه اوت به سه درصد رسید که بالاترین سطح از سپتامبر ۲۰۱۴ محسوب می‌شود و عمدتا ناشی از قیمت مواد غذایی و مواد خام همچنین ضعف ین است.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار