تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۱

واکنش سید جلال حسینی به صحبت‌های حسن عباسی

اظهارات جنجالی و تند حسن عباسی به بازیکنان فوتبال و همسران شان بازخورد‌های متفاوت و تندی را در پی داشته است.

پاسخ تند سید جلال حسینی به صحبت‌های حسن عباسی

اقتصاد۲۴- اغلب بازیکنان فوتبال و جامعه ورزش با منتشر کردن پیامی به صحبت‌های تند حسن عباسی علیه خودشان واکنش نشان داده اند. سید جلال حسینی مربی تیم پرسپولیس هم از این قائده مستثنی نبوده است. او به تازگی با انتشار متن تندی خشم خودش را به صحبت‌های جنجالی منتشر شده بروز داده است.

او بدون اشاره به نام حسن عباسی در اینستاگرام اش نوشته است: شخص معلوم الحالی با تعرض کلامی به خانواده دیگران قصد مطرح شدن دارد و هیزم به آتش خشم می‌زیر و جهت خود شیرینی از خانواده دیگران و نام شهدا مایه می‌گذارد. دوست عزیز که از سر بیکاری چرند ارائه می‌دهی به نظر اگر شغل شریفی برای ارتزاق انتخاب می‌کردی کمتر یاوه می‌سرودی.

پاسخ تند سید جلال حسینی به صحبت‌های حسن عباسی

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار