تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱

پناهیان: چرا در حجاب دو قطبی‌سازی می‌کنید؟

کارشناس مذهبی اظهار داشت:پیشنهاد می کنیم ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک شعبه ای در مجلس برپا کند و به نمایندگان مجلس آموزش دهد منکر بزرگ چیست، امروز منکر بزرگ همان دو قطبی سازی است.

نظر پناهیان درباره حجاب

اقتصاد۲۴-حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در مراسم وداع با پیکر بسیجی شهید مهدی زاهدلویی که در مسجد اعظم حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد اظهار داشت: در روایت آمده قُم عُشُّ آلِ مُحَمَّدٍ و مرکز نشر معارف دینی در اقصی نقاط عالم است و این مرکزیت تا ابد باقی می ماند.
حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان در ادامه بیان کرد: امام حسن عسکری(ع) فرمودند هیچ فتنه و ابتلائی پیش نمی‌آید مگر اینکه خیری برای مومنین در بردارد و فتنه های آخرالزمانی موجب غربال منافقین خواهد شد.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: از برخی اشتباهات می توان گذشت، اما از بستر سازی منافقین نباید به راحتی عبور کرد، منافق به دنبال دو قطبی سازی در جامعه است که باید نیت سوء و پلید آنها برای مردم افشا شود.
وی گفت: دو قطبی سازی در جامعه منکر بزرگی است، برخی عمامه به سرها در اتفاقات اخیر با دوقطبی سازی به آتش فتنه دامن زدند.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان بیان کرد: نفاق از جنس دوقطبی سازی جامعه، خطرناک تر از نفاق کشتن اولاد پیامبر است، چرا صدا و سیما به دو قطبی سازی جامعه رسمیت می بخشد؟

چرا در موضوع حجاب دو قطبی سازی می کنید؟

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در جامعه ما حزب به معنای صحیح وجود ندارد و اینها باندهای سیاسی هستند و به دوقطبی سازی دامن می زنند.
وی عنوان کرد: با دو قطبی سازی در کشور، مشکلات تبدیل به بحران و اعتراضات تبدیل به نفرت می شود و دو قطبی سازی‌های احزاب سیاسی راه حل مشکلات کشور را بسته است.
حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان اظهار داشت: نماینده مجلسی که خود آذری زبان است به دنبال دو قطبی سازی ترک و فارس است.

وی گفت: نادیده گرفتن خدمات نیروهای انتظامی ظلم به ملت است، زیرا آنها در صدد ایجاد امنیت هستند، اما دو قطبی سازی ستم بزرگی است، اگر دوقطبی سازی در جامعه نباشد مشکلات کشور حل شدنی است.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: حجاب قانون است و برای اینکه این حکم خدا به قانون تبدیل شود باید دو قطبی سازی از بین برود، در حوادث اخیر حجاب بهانه ای برای دشمن بود.

وی عنوان کرد: چرا برخی به راحتی وطن فروشی می کنند، نماینده مجلس باید زمان طاغوت را به عصر انقلاب ترجیح دهد؟ شورای نگهبان نگاه کند آیا قانونی در این زمینه نداریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان تصریح کرد: اینترنت نیز بر دوش قطبی سازی در کشور موج سواری کرد و لطمه های زیادی به بار آورد.

وی بیان کرد: پیشنهاد می کنیم ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک شعبه‌ای در مجلس برپا کند و به مجلسیان آموزش دهد منکر بزرگ چیست، امروز منکر بزرگ همان دو قطبی سازی است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ لحظاتی از تمرین امروز تیم ملی فوتبال

تغییرات مدیریتی در فدراسیون فوتبال

فیلم/ هم‌خوانی بازیگران تاسیان در کنسرت علیرضا قربانی

منطقه آزاد ارس ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهمی در حوزه انرژی دارد

شرکت توزیع برق تهران: قطعی برق هنگام برگزاری اجلاس اکو با اطلاع قبلی بوده

فیلم/ نجات معجزه‌آسای زن باردار از سقوط ۱۵۰ متری در کن

فوت ۶ زائر ایرانی تاکنون در حج امسال

پیش‌‌بینی بورس فردا سه‌‌شنبه ۱۳ خرداد

فیلم/ استوری آیسان اسلامی برای دختر مفقود شده

فیلم/ فوران آتشفشان در ایتالیا و فرار گردشگران

رژیم فستینگ مناسب چه کسانی است؟

قانون پرداخت فوق العاده ویژه کارکنان دولت ابلاغ شد

عکس/ ظاهر شیک و لاکچری حامد کمیلی با کت شلوار و پاپیون

عکس/ تیپ گنگ بهروز سریال پایتخت با کلاه عجیب

اینفوگرافی/ شاخص‌های آمادگی هوش مصنوعی در کشورهای خاورمیانه

عکس/ تیپ و چهره دیده نشده از رز فیلم تایتانیک در ۲۱ سالگی

اینفوگرافی/ خودرو‌های برقی پلیس راهور چه مشخصاتی دارند؟

اینفوگرفی/ توصیه‌های بهداشتی ذبح دام در عید قربان

حبس ابد در انتظار دوومیدانی‌کاران متجاوز ایرانی

ایران چه محصولاتی به عربستان صادر می‌کند؟

اعلام محدودیت‌های ترافیکی تعطیلات خرداد ۱۴۰۴

تار عنکبوتی که تنیدنش ۱۸ ماه طول کشید/ بزرگ‌ترین حمله اوکراین به خاک روسیه چگونه انجام شد؟

عکس/ دیدار آیشواریا ۳۱ سال پیش با نلسون ماندلا

افزایش قیمت طلا با اهرم اونس جهانی

فیلم/ حرکت فوق حرفه‌ای رضا گلزار در بازی بیلیارد

اینفوگرافی/ نشانی مراکز عرضه دام بهداشتی به مناسبت عید قربان در تهران

دستگیری عامل حمله به دو روحانی در رشت

عکس/ چشم انداز دیدنی از شمال شهر تهران ۳۰ سال پیش با آپارتمان‌های تازه ساخت

بهرام عکاشه کیست؟ / به یاد پدر علم زلزله‌ شناسی ایران

فیلم/ توضیح مهم عراقچی درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا

دیدار گروسی و عراقچی در مصر + عکس

عکس خانوادگی از محمدرضا پهلوی ۸۲ سال پیش در کنار فوزیه و دخترش

تیر بر جان حافظان جنگل و تبر بر جان درختان/ شلیک قاچاقچیان چوب به سوی دو روستایی که مقابل قطع درختان ایستاده بودند

اینفوگرافی/ بیشترین تعداد ایرانی را کدام کشور دارد؟

سه ستاره کلیدی در راه تمدید با استقلال

ورود پلیس پایتخت به مفقودی الهه حسین‌نژاد

عکس/ ژست جالب بازیگر زیبای سریال مانکن با لبخند خاص

عکس/ رضاخان در حال بازدید از چشمه نفت کرمانشاه ۱۰۴ سال پیش با لباس نظامی

شرایط دریاچه ارومیه بحرانی می‌شود

واکنش شهرداری تهران به قطع درختان چیتگر و سرخه حصار

اظهارات جدید گروسی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

عکس/ ورودی آرامگاه ناصرالدین شاه ۱۲۰ سال پیش در حرم حضرت عبدالعظیم

عکس/ تیپ اروپایی اشرف پهلوی ۷۲ سال پیش با پالتو پوست در سوئیس

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت آجیل و خشکبار امروز + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

عکس بامزه بازیگران تاسیان در کنسرت علیرضا قربانی

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

جانشین علیرضا بیرانوند در تراکتور مشخص شد

ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی ۱۴۰۴ چه بود؟