تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱
جعفرزاده ایمن آبادی:

۹۵ درصد مردمی که برای اعتراض به خیابان می‌‎آیند، برانداز نیستند/ جریان نفوذی در قدرت سعی دارد مردم را به خیابان بیاورد

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده پیشین مجلس با اشاره به اعتراضات مردم می‌گوید: الان برخی به تلویزیون می‌روند و به مردم توهین می‌‎کنند و آن‌ها را ضد انقلاب، فاحشه، نفوذی و ... می‌خوانند. واقعا چه کسی با مردم خودش اینگونه حرف می‌زند؟

اعتراضات مردم

اقتصاد۲۴- اعتراضات مردم در پی درگذشت مهسا امینی کماکان برای سومین هفته متوالی ادامه دارد و متعاقب آن معترضان زیادی بازداشت شدند. اعتراضات در روزهای اخیر از موضوع گشت ارشاد و حجاب اجباری گذر کرده و ساختارهای کشور را نشانه رفته است اما دلیل این مسئله چیست؟ غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده سابق مجلس به این سوال پاسخ داده است. او به رویداد۲۴ می‌گوید: متاسفانه تریبون‌ها در کشور یک‌طرفه است. تریبون نماز جمعه، صداوسیما و... کاملا یک‌طرفه است و از سوی دیگر تمام شبکه‌های اجتماعی را هم قطع کرده‌اند. متاسفانه موضوع کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها نیز عملیاتی نشده است و نگاهی که وجود دارد، نگاه از بالا به پایین است و هیچ راه ارتباطی برای شنیدن صدای مردم و نیازهایشان وجود ندارد.

۹۵ درصد مردمی که برای اعتراض به خیابان می‌‎آیند، برانداز نیستند

جعفرزاده با بیان اینکه مردم احساس می‌کنند در فرآیند تصمیم‌گیری‌ها نیستند، گفت: در جامعه ما یک شکاف ایجاد شده است و بیش از ۹۵ درصد مردمی که در خیابان‌ها برای اعتراض می‌‎آیند، برانداز نیستند، چون حس می‌کنند تریبون و نماینده‌ای ندارند می‌آیند و البته برای اینکه گوش شنوایی هم نیست، به خیابان می‌آیند تا اعتراض خود را نشان دهند تا کسی صدایشان را بشنود.

او ادامه داد: مجلس یک‌طرفه و اقلیت است و هیچ حرکتی برای مردم و در راستای نیاز‌های آنان صورت نمی‌گیرد. دادستان گفته بیایید با من گفت‌وگو کنید، آخر چه کسی می‌تواند دادستان را پیدا کند و با او درباره مشکلات موجود گفتگو کند؟


بیشتر بخوانید: نماینده مجلس: آزادی‌های ایران، در هیچ جای جهان وجود ندارد!


نماینده سابق مجلس می‌گوید: چرا به مردم حق اعتراض داده نمی‎شود؟ چرا مردم را مخل امنیت می‌دانید و هیچ حقی برای اعتراض آن‌ها قائل نیستید؟ خب در این شرایط خشم مردم رسوب خواهد کرد و وقتی  کسی بخواهد خشم خود را نشان دهد، به سطل آشغال هم رحم نمی‌کند و به هر طریقی که شده می‌خواهد خشم خود را فرو بریزد.

صداوسیما برنامه‌هایی پخش می‌کند که انگار مملکت گل و بلبل است 

او با تاکید بر اینکه صدای مردم باید شنیده شود، تصریح کرد: صداوسیما برنامه‌ها را به نحوی نشان می‌دهد که گویی مملکت گل و بلبل است. از آن سو مجلس هم انگار نه انگار که نماینده مردم است. وزیر کشور و دیگر وزرا در این شرایط به مجلس رفتند و به جای اینکه صدای مردم شنیده شود و راه حلی برای برای مشکلات آن‌ها داده شود، نمایندگان در صحن راهپیمایی کردند!

جعفرزاده ایمن آبادی ادامه داد: اکنون مهسا امینی بهانه است چرا که آنها هیچ امید و آینده‌ای ندارند. دورنمایی که از آینده دارند بسیار مبهم است و همین آن‌ها را ناامید و خشمگین می‌کند. شما با بچه ۱۵ و ۱۶ ساله صحبت کنید، می‌بینید که کاملا ناامید هستند و می‌گویند نه کاری است و نه حتی می‌توان ازدواج کرد. این اعتراضات عموما در مناطق حاشیه و جنوب شهر است؛ مردمی که پولدار نیستند و نمی‌توانند مهاجرت کنند یا مانند فرزندان مسئولان به آمریکا و کانادا بروند تا VPN بفروشند. 

او می‌گوید: در شهریور ماه تورم بیش از ۹۰ درصد بود، آیا باز هم دولت روحانی مقصر است؟ قیمت کالا‌ها ۴۰۰ درصد افزایش داشته و بیش از ۴ هزار کالا افزایش قیمت داشتند. چرا مشکلات اقتصادی مردم را حل نمی‌کنند؟ مردم حق دارند خشمگین باشند. مشکلات اقتصادی مردم را به خیابان آورده است. بروید مشکل برجام و FATF را حل کنید، بروید به جای نامه‌نگاری، مستقیما با آمریکا حرف بزنید و مشکلات را حل‌وفصل کنید.

یک جریان نفوذی در قدرت سعی دارد مردم را به خیابان بیاورد

جعفرزاده ایمن آبادی می‌گوید شما ببینید الان برخی به تلویزیون می‌روند و به مردم توهین می‌‎کنند و آن‌ها را ضدانقلاب، فاحشه، نفوذی و ... می‌خوانند. واقعا چه کسی با مردم خودش اینگونه حرف می‌زند؟ واقعا نمی‌شود مردم را جمع کنید و با محبت با آن‌ها حرف بزنید و صدایشان را بشنوید؟ این اتفاقات و برخورد‌ها با مردم آبروی ما را در دنیا برده است.

وی ادامه داد: این چه وضع حکمرانی است؟ باور کنید با چهار نفر آدم بی‌تجربه نمی‌توان کشور را اداره کرد. ما در همه بخش‌ها و وزارتخانه‌ها ضعف داریم و مدیر مدبر و باتجربه و تخصص نداریم. این افراد حتی ادبیات گفت‌وگو با مردم را هم بلد نیستند. معتقدم یک جریان نفوذی در قدرت سعی دارد مردم را به سمت خیابان بیاورد.

تنها راه نجات کشور، اصلاحات و اعتدال است

جعفرزاده می‌گوید: پس در این ۴۳ سال چه کاری می‌کردید؟ یعنی در تمام این مدت اسرائیل در حال تربیت نیرو بوده است؟ تاکید می‌کنم که تنها راه نجات کشور، اصلاحات و اعتدال است. باید اعتدال و اصلاحات دست به دست هم بدهند و از تندروی پرهیز کنند. این افرادی که در خیابان هستند نه اصولگرا هستند نه اصلاح‌طلب. اینها به دنبال آینده هستند. سفره مردم روز به روز کوچک‌تر می‌شود. من در گذشته هم گفته بودم که بودجه ۱۴۰۱ مردم را به خیابان می‌آورد و اتفاقا همین هم شد.

منبع: رویداد24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ محتوای یک بنر در بازار تهران جلب توجه کرد

عکس/ ساختمان اساتید یک ماه پس از اولین حملات

عکس/ یادداشت احساسی مجید بنی فاطمه برای محمود کریمی

فیلم/ ضرب المثلی که وزیر نیرو برای کم آبی خواند

فیلم/ دیدار دختر پزشکیان با خانواده شهید حاجی زاده

عکس/ واکنش برادر داماد رئیسی به تهدید‌ها درباره اجرای مکانیسم ماشه

بازگشایی محور کرج ـ چالوس و آزادراه تهران ـ شمال

فیلم/ فروش خانه‌های متری یک میلیارد در تهران

سووشون رفع توقیف شد

فیلم/ بازدید وابستگان نظامی ۲۰ کشور از جنایات اسراییل در زندان اوین

اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد

عکس/ کنایه جنجالی آذری جهرمی به مسعود پزشکیان

هر آنچه از آ سه آن باید دانست

محتوای مکالمه جنجالی ترامپ با زلنسکی لو رفت

عکس/ حضور پزشکیان در مراسم یادبود حسین طیب‌نیا

عکس/ استوری انتقادی ستاره استقلال خطاب به مدیران

دادستانی تهران علیه یک نماینده اعلام جرم کرد

عکس/ تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی در تهران

ارزش سهام عدالت امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴+ جدول

فیلم/ تراشیدن سبیل مردان دروزی توسط شورشی‌های جولانی

عکس/ ادامه تمرینات پرسپولیس در سالن بدنسازی

عکس/ چهره متفاوت بنی صدر ۸۴ سال پیش در کنار برادران و خواهرش

فیلم/ صحنه‌هایی از گوش خونین یک سرباز پیاده‌نظام در روز ملی فرانسه

۶ نشانه گرمازدگی را بشناسید

فیلم/ شقایق فراهانی پس از مدت‌ها آفتابی شد

عکس/ سردار باقری در کنار امیر ایرانی و امیر موسوی در بازدید از نیروی دریایی ارتش

عکس/ مراسم عروسی فروغ فرخزاد و پرویز شاپور ۷۳ سال پیش با تیپ اروپایی

هشدار جدی پلیس فتا به داوطلبان کنکور

سلامت روان در فضای سمی مجازی چگونه شکل می‌گیرد؟

فیلم/ غم بزرگ بازیگر سریال تاسیان بابت معلولیت چهره‌اش

ترامپ برای حمله به مسکو چراغ سبز نشان داد

عکس/ ژست و استایل جذاب بیتا سحرخیز در کافه‌ای دنج و لاکچری

عکس دیده نشده از زهرا پزشکیان در کنار زینب سلیمانی در یک مراسم

تمام قبوض مشترکان آب تهران باطل شد

فیلم/ مقایسه کیفیت هوای تهران و توکیو سوژه شد

اندونگ در آستانه توافق با استقلال!

مصدومیت دردناک آقای گل پرسپولیس

عکس/ تغییر چهره ابن مرجانه سریال مختار پس از ۱۹ سال با مدل موی جدید

قیمت طلا به مسیر صعودی بازگشت

فیلم/ جمله سنگین مریم امیرجلالی به سیما تیرانداز

عکس/ استایل رسمی محمدرضا پهلوی و ثریا ۷۴ سال پیش در یک مراسم

عکس/ حمله تند مهرداد محمدی به مدیران استقلال

عکس یادگاری عراقچی و وزرای خارجه شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای

عکس/ چهره متفاوت رهبری ۶۲ سال پیش در سفر به استان گیلان به همراه یک دوست لبنانی

عکس/ استقلالی ها در ترکیه وزنه زدند

فیلم/ پلنگ ایرانی در حال خوردن شکار خود در پارک ملی خبر

احتمال بازگشت یک بازیکن به لیست استقلال

بورس انرژی چیست و چه ساختاری دارد؟

ادارات خوزستان فردا به دلیل گرما تعطیل شدند

فلسطینی‌های گرسنه و ناامید در غزه