تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱

کشف ۲ کیلو هروئین از معده ۳ نفر در فارس

در بازرسی از خودرو ماموران به ۳ مسافر به دلیل احتمال بلع موادمخدر مشکوک شده و آنان را برای بررسی بیشتر به مقر انتظامی انتقال دادند.

کشف ۲ کیلو هروئین از معده ۳ نفر

اقتصاد۲۴-فرمانده انتظامی شهرستان بوانات از توابع استان فارس اعلام کرد که بیش از ۲ کیلوگرم هروئین از معده سه قاچاقچی کشف شده است.

سرهنگ ابوالحسن مزارعی دوشنبه هجده مهر به خبرنگاران گفت: ماموران انتظامی "بوانات" حین کنترل خودروهای عبوری در محور "کرمان- شیراز" به یک سواری پژو ۴۰۵ حامل مسافر مظنون شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی ادامه داد: در بازرسی از خودرو ماموران به ۳ مسافر به دلیل احتمال بلع موادمخدر مشکوک شده و آنان را برای بررسی بیشتر به مقر انتظامی انتقال دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان بوانات گفت: پس از چند ساعت حدود ۲ کیلو و ۱۰۰ گرم هروئین که توسط سه قاچاقچی بلعیده شده بود، کشف شد.

مزارعی خاطرنشان کرد که متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار