تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

انتقاد تند از ذوالنوری؛ کاش حرف نزدن بلد بودید!

نماینده قم در مجلس گویا در دنیای دیگری زندگی می‌کند و متوجه نیست این حرف‌ها بنزین روی آتش احساسات ملت است. مگر رهبر انقلاب نگفت موضوع حجاب و بد حجابی نیست؟

انتقاد تند از ذوالنوری

اقتصاد۲۴- مسعود فروغی سردبیر روزنامه فرهیختگان نوشت: مگر رهبر انقلاب نگفت موضوع حجاب و بد حجابی نیست؟
در شرایط ویژه رسانه‌ها جلوتر از کارکرد ایجابی می‌توانند منبع پمپاژ حال منفی شوند و بخاطر همین تمام صاحبان تریبون که رسانه دارند یا به آن دسترسی دارند باید مراقب باشند.
در این وانفسای روزگار که زیر بمباران لشکر رسانه‌ای دشمن هستیم، یک نماینده مشهور مجلس در گفتگو با یک رسانه اظهارات حاشیه ساز جدیدی مطرح کرده جناب ذوالنوری گفته: ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی نیز گفته است عدم رعایت حجاب جرم است و جرم انگاری کرده است و گفته است مجازات خاطیان ۷۴ضربه شلاق و دو ماه زندان یا جزای نقدی بدل الحبس است.


بیشتر بخوانید: ذوالنوری: ۷۴ ضربه شلاق و دو ماه زندان، مجازات بی‌حجابی


نماینده قم در مجلس گویا در دنیای دیگری زندگی می‌کند و متوجه نیست این حرف‌ها بنزین روی آتش احساسات ملت است. مگر رهبر انقلاب نگفت موضوع حجاب و بد حجابی نیست؟

مگر آقای ذوالنوری کوه شبهات جوانان را مشاهده نمی‌کند؟ مگر نمی‌بیند اخبار جعلی رسانه سعودی درباره مرگ دانش‌آموز و ... به راحتی در جامعه پخش می‌شود؟

یعنی نمی‌داند گفتگو درباره شلاق زدن به بدحجاب یعنی تعمیق شکاف فعلی؟ دوست داریم باورمان شود جواب همه این‌ها را نمی‌داند.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وحید
0
0
سه‌شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱
منظور از رسانه دشمن یعنی دشمن 80 میلیونی نه دشمنانی مانند آمریکا و اسراییل و ...
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار