تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱

نماینده مجلس: حقوق ۸۰۴ هزار معلم دو برابر می شود

منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: حقوق ۸۰۴ هزار معلم مشمول طرح رتبه بندی دو برابر می شود.

نماینده مجلس: حقوق ۸۰۴ هزار معلم دو برابر می شود

اقتصاد۲۴علیرضا منادی سفیدان با اشاره به تصویب لایجه رتبه بندی معلمان اظهار کرد: ۸۰۴ هزار معلم مشمول این طرح می شوند. وی رقم اعتباری در نظر گرفته شده برای رتبه بندی معلمان را ۳۸ هزار میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: خوشبختانه شورای نگهبان همراهی خوبی برای اجرای این طرح داشته است. وی ادامه داد: با اجرای طرح رتبه بندی، حداقل حقوق پرداختی به معلمان دو برابر افزایش یافته است و احکام رتبه بندی معلمان در حال توزیع به ادارات شهرستانی است.

منادی شمار شرکت های دانش بنیان را هشت هزار واحد ذکر کرد و میزان گردش مالی این شرکت ها را چهار هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شرکت های دانش بنیان سال قبل ۴۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کردند. این نماینده مجلس گفت: ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در جوار پهنه علمی دانشگاه شریف سه هزار شغل ایجاد کردند.

منبع: اندیشه معاصر

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار