تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

نماینده مجلس: سرعت روبیکا سه برابر استارلینک می‌شود!

نماینده مردم سبزوار گفت: وزارت ارتباطات در تلاش است که اینترنت ADSL را با فیبر نوری تقویت می‌کند و در این مسیر پهنای باند در برنامه روبیکا افزایش پیدا خواهد کرد و من به کسب و کار‌ها توصیه می‌کنم که به روبیکا بروند. به جای مطمئن بیایند، مطمئن‌تر از روبیکا وجود ندارد.

سرعت روبیکا

اقتصاد۲۴- بهروز محبی نجم‌آبادی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که با توجه به کسب و کار مردم در فضای مجازی و اینکه وزیر ارتباطات اعلام کرد محدودیت‌های اینترنتی برداشته شده است، اما مردم هنوز با مشکلاتی مواجه هستند، گفت: دولت باید در این موضوع سرعت خود را بیشتر کند. وزارت ارتباطات در تلاش است که اینترنت ADSL را با فیبر نوری تقویت کند. پهنای باند در برنامه روبیکا افزایش پیدا خواهد کرد و من به کسب و کار‌ها توصیه می‌کنم که به روبیکا بروند و به جای مطمئن بیایند. مطمئن‌تر از روبیکا وجود ندارد.

وی افزود: مردم باید به حاکمیت و نظام اعتماد کنند. ما نمایندگان مجلس مدافع سرسخت آنان هستیم. قرار است که به روبیکا پهنای باند سه برابری نسبت به استارلینک بدهند و قیمت آن نیز کاهش خواهد یافت. مردم می‌خواهند کسب و کار داشته باشند، کار دیگری که نمی‌خواهند انجام دهند.

محبی نجم‌آبادی در پاسخ به این سوال که برخی از مسئولان در فضای مجازی اینستاگرام، توئیتر و تلگرام حضور دارند و در آنجا فعالیت می‌کنند این مساله با محدودیت‌های ایجاد شده تناقض ندارد؟ گفت: این موضوع تناقض دارد و باید حل شود. منِ مسئول اگر در آنجا جواب ندهم، دشمن میدان را کامل در اختیار می‌گیرد. اگر نروم، میدان را کامل واگذار کرده‌ام و دشمن هم در آنجا یکه‌تازی کرده و دروغ می‌نویسد، تقطیع می‌کند و غیره. قطعا من باید پاسخگو باشم. اما باید به هرحال این پارادوکس و تناقض را حل کنیم.


بیشتر بخوانید: صدای پای اینترنت طبقاتی در بهارستان


محبی نجم‌آبادی در پاسخ به این سوال که بالاخره چه زمانی محدودیت‌های اینترنت برداشته خواهد شد، گفت: وزیر گفت محدویت‌ها برداشته شده و فقط در واتساپ و اینستاگرام مشکل داریم. آن دو شرکت هم اگر نمایندگی خود را در ایران دایر کنند، بعد من با وزیر صحبت خواهیم کرد که این دو شرکت به شکل کاملا باز فعالیت خود را انجام دهند. نماینده این دو شرکت در اینجا حضور داشته باشند تا هرکس خطا و کلاه‌برداری کرد، پاسخگو باشند.

نماینده مردم سبزوار در پاسخ به این سوال که تا به حال چه میزان خسارت اقتصادی به کسب و کار‌ها در فضای مجازی وارد شده است، گفت: قطعا این موضوع قابل توجه است. قطعا هر حضور میدانی که اتفاق می‌افتد، همه مغازه‌های آن‌ها بسته می‌شود. مردم دچار مشکل اقتصادی هستند. بسیاری از آن‌ها چک‌هایی دارند که باید پرداخت کنند. یک ساعت تعطیلی مغازه خسارت جبران ناپذیری وارد می‌کند؛ لذا مغازه‌داران باید کمک کنند تا اغتشاشگران به فضای واقعی بیایند و از توهم فضای مجازی خارج شوند. همانطور که شما می‌دانید در طول دو سال گذشته بیش از سی قشر مقابل مجلس آمده و بسیاری از مشکلات خیلی از این اقشار حل شد.

وی افزود: نظام باید زمینه‌ای را فراهم کند تا افرادی که معترض هستند و فارغ از اغتشاش هستند بتوانند اعتراضات خودشان را در یک محلی رسما انجام داده و مسئولان ذی‌ربط هم دعوت شوند و پاسخگوی مطالبات آنان باشند.

محبی در پاسخ به این سوال که در چه زمانی برگزاری تجمعات سر و شکل قانونی به خود می‌گیرد، گفت‌: این موضوع در کمیسیون شورا‌ها در حال بررسی است و به زودی انجام خواهد گرفت. زیرا این مسئله اصلی است. با این اتفاقاتی که افتاد باید آسیب شناسی دقیقی از رفتار حاکمیت، شیوه مدیریت بحران و شناسایی دشمنان ایران که فقط به دنبال تجزیه هستند، صورت بگیرد.

منبع: ایلنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۲ آبان ۱۴۰۱
این سبزوار عجب نماینده هایی داره
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

به تأسیسات نفتی نزدیک نشوید

اقتصاد جنگی باید در راستای تامین معیشت مردم مدیریت شود

فیلم/ شدت تخریب در اسرائیل پس از پاسخ موشکی ایران

خبر مهم وزیر کشاورزی از وضعیت ذخایر کالای اساسی

اولین واکنش نتانیاهو پس از حمله بزرگ موشکی ایران

عکس/ استوری احساسی رضا یزدانی در واکنش به حملات اسرائیل

زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ تغییر کرد؟

عکس/ اولین اظهارنظر ترامپ پس از پاسخ ایران به اسراییل

چین حمایتش را از ایران در دستیابی به راه‌حل اعلام کرد

عکس/ تخریب ناشی از اصابت موشک ایرانی در رحوفوت تل‌آویو

عکس/ واکنش محمد مرندی به حملات موشکی ایران به اسرائیل

اسرائیل در جنگ با ایران چه هدف‌هایی را دنبال می‌کند؟

پالایشگاه تهران در سلامت کامل است

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی در ایران

عکس/ پیام بقائی در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور فرانسه

عکس/ استوری نوید محمدزاده در واکنش به حمله اسراییل به ایران

گروسی: فردو و خنداب آسیبی ندیده‌اند

عکس/ به صدا درآمدن آژیر های خطر در سرزمین های اشغالی

بیانیه خانه تئاتر در محکومیت حمله اسراییل به خاک ایران

بوی برنج ۱۴۰۴ پای دلال را به بازار مصرف باز کرد/ دو دلیل گرانی برنج

این شهرهای اسرائیل زیر آتش موشک‌ ها و پهپادهای ایران بودند

تلاش ناکام نتانیاهو برای ایجاد آشوب در ایران

درخواست فوری اسرائیل از آمریکا برای پیوستن به جنگ مقابل ایران

فیلم/ آبشار موشک‌های ایرانی در اطراف فرودگاه بن‌گوریون

فیلم/ تصاویری جدید از محل اصابت موشک به تل‌آویو

سناتور آمریکایی علیه ترامپ و نتانیاهو بیانیه داد

عکس/ واکنش بقایی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

برخورد موشک ایران به یک مرکز مهم اسرائیلی

فیلم/ موشک جدیدی که سپاه در حمله به کار برد

فیلم/ لحظه عبور موشک ایران از گنبد آهنین

صادق زیباکلام درباره حمله اسرائیل به ایران چه گفت؟

فیلم/ افزایش کشته‌ها در جنوب تل‌آویو

تعداد کشته‌ها و زخمی‌های حمله ایران به اسرائیل

عکس/ اصابت موشک های ایرانی به تل آویو

فیلم/ قدرت و سرعت بالای موشک ایرانی در برخورد به هدف

عکس/ ترس و وحشت تمام تل آویو را فرا گرفت

عکس/ آثار حمله موشکی ایران به تل‌آویو

موج ششم حمله ایران از مبدأ کدام استان‌ها بود؟

آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

همسر شهید باقری هم به شهادت رسید