تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

قیمت مرغ رسما گران شد

معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه نرخ مصوب مرغ از ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان به ۶۳ هزار تومان افزایش یافته است، گفت: این افزایش قیمت مرغ به دلیل افزایش هزینه‌های تولید است.

قیمت مرغ

اقتصاد۲۴- معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به دلیل افزایش هزینه‌های تولید مرغ و برای استمرار تولید، قیمت مصوب مرغ از ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان به ۶۳ هزار تومان افزایش یافت.

قیمت ۶۳ هزار تومانی برای مرغ مصوبه ستاد تنظیم بازار بوده و به تایید معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی هم رسیده است.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران هم در این باره گفت: قیمت مرغ گرم از امروز در میادین تره بار تهران ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان عرضه می‌شود.

پیشتر قیمت مصوب مرغ ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان بود.

منبع: تسنیم
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۱
لعنت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار