تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱

واکنش مدیر عامل پسماند شهرداری تهران به گزارش تشکیل ابر متان در کهریزک

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند تهران در واکنش به خبر منتشر شده مبنی بر تشکیل ابر پنج کیلومتری گاز متان در جنوب تهران گفت: هنوز گزارش مکتوبی از سوی نهاد‌های بالادستی محیط زیست در خصوص صحت این خبر نداشته‌ایم.

تشکیل ابر متان در کهریزک

اقتصاد۲۴- عزیزی در حاشیه مراسم بهره‌برداری از نخستین مرکز MRF تهران در جمع خبرنگاران در خصوص انتشار خبری مبنی بر تشکیل ابر پنج کیلومتری گاز متان در جنوب تهران که ادعا می‌شود از سوی ناسا منتشر شده، تصریح کرد: این موضوع صرفا در حد یک گزارش خبری منتشر شده و پرسش ما از دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و محیط زیست تهران با این پاسخ مواجه شد که هنوز به صورت مکتوب از دستگاه‌های بالادستی در این خصوص چیزی منتشر نشده و این مسئله تنها در حد یک خبر است که نیاز به بررسی دارد.

اقدامی که در کهریزک موجب تولید گاز متان شود انجام نداده‌ایم

وی افزود: ما اقدامی که در کهریزک موجب تولید گاز متان شود انجام نداده‌ایم. البته بحث پسماند‌تر در مجموعه آرادکوه وجود دارد که هوادهی برای آن انجام می‌شود؛ اما اقدامی که گاز متان در این مجموعه تولید کند ما نداشته‌ایم.


بیشتر بخوانید:  ماجرای ابر ۵ کیلومتری گاز متان در جنوب تهران چیست؟


مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند تهران ادامه داد: محل‌های مختلفی در کهریزک وجود دارد که می‌تواند در این مسئله عامل باشد. البته اگر اصل موضوع تایید شود، ولی هنوز گزارشی در این خصوص به صورت مکتوب نداشته‌ایم.

عزیزی در خصوص انتشار بوی نامطبوع در اطراف مجموعه آرادکوه نیز گفت: ظرف یک سال گذشته گزارشی در این خصوص نداشته‌ایم. اقدامات موثری در این راستا انجام شده، ولی اگر ادعا کنیم به صورت کلی بو وجود ندارد، نادرست است. ما مدیریت پسماند را در این مجموعه انجام می‌دهیم به شکلی که نیمی از زباله‌های ورودی دفن می‌شود بخشی تفکیک و بخشی نیز برای زباله سوز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار