تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱

فهرست واردکنندگان خودرو به ۱۲ شرکت رسید‌

سخنگوی وزارت صمت خبر از اضافه شدن تعداد واردکنندگان خودرو داد و گفت: در حال حاضر تعداد شرکت‌های واردکننده خودرو به ۱۲ شرکت رسیده است.

واردکنندگان خودرو

اقتصاد۲۴- براین اساس فعلا اسامی ۵ شرکت دیگر به نام‌های بهمن‌خودرو، ایران‌خودرو، معین خودرو، ایرتویا و دیارخودرو که شرایط لازم برای واردات خودرو را بر اساس آئین‌نامه احصا کرده‌اند به فهرست ۷ شرکت واردکننده خودرو که قبلا اسامی آن‌ها اعلام شده بود، اضافه شد.

قالیباف با بیان اینکه واردات خودرو از بین خودرو‌هایی با برند‌های کره‌ای، ژاپنی و اروپایی انجام می‌شود، گفت: باید بگویم که خودرو‌هایی مانند: هیوندای اکسنت، هیوندای i۱۰، میتسوبیشی میراژ، چانگان سی اس ۳۵، ام جی ۳ و ام جی ۶، سیتروئن C۳ و محصولی از شرکت فولکس واگن (سئات) در زمره مدل خودرو‌هایی است که قرار است به کشور وارد شود که این خودرو‌ها در محدوده قیمت حدود ۱۰ هزار یورو قرار دارند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار