تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱

بارش باران و وزش‌باد شدید در این استان‌ها

سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش باران و کاهش ۲ تا ۵ درجه‌ای دما در ۲۷ استان و وزش باد و خیزش گردوخاک در ۱۳ استان هشدار داد.

بارش باران و وزش‌باد

اقتصاد۲۴-   ایسنا نوشت: سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش باران و کاهش ۲ تا ۵ درجه‌ای دما در ۲۷ استان و وزش باد و خیزش گردوخاک در ۱۳ استان هشدار داد.

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار زردرنگ از ادامه فعالیت سامانه بارشی، بارش باران، رعدوبرق، در مناطق مستعد احتمال تگرگ، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف، وزش باد شدید موقتی در نواحی مستعد گردوخاک، کاهش ۲ تا ۵ درجه دما خبر داد.

این مخاطرات در روز دوشنبه (۱۶ آبان‌ماه) در گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان، جنوب کرمان و ارتفاعات سمنان، تهران، قزوین و زنجان، روز سه‌شنبه (۱۷ آبان‌ماه) در گیلان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان، یزد، جنوب و غرب اصفهان، شمال فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، ایلام، جنوب شرق لرستان، روز چهارشنبه (۱۸ آبان‌ماه) در جنوب ایلام، خوزستان، جنوب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان و روز پنج‌شنبه (۱۹ آبان‌ماه) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، همدان، زنجان، قزوین، البرز مورد انتظار است.

بر اثر این مخاطرات احتمال لغزندگی جاده‌ها، اختلال در سفر‌های بین شهری به‌ویژه در عبور از گذرگاه‌های کوهستانی، احتمال آبگرفتگی محدود و محلی، احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی وجود دارد.

سازمان هواشناسی کشور برای کاهش آسیب احتمالی احتیاط در سفر‌های برون شهری، احتیاط در فعالیت کوهنوردی و جابجایی عشایر کوچ‌رو، آمادگی زمستانی راهداری به‌ویژه در گردنه‌های مناطق سردسیر را توصیه می‌کند. همچنین این سازمان در ادامه این هشدار از افزایش گرادیان فشاری، وزش باد شدید موقت، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک خبر داد.

این مخاطرات در روز دوشنبه (۱۶ آبان‌ماه) در سمنان، جنوب تهران، البرز، شمال مرکزی، شمال شرق اصفهان، روز سه‌شنبه (۱۷ آبان‌ماه) در سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، جنوب و شرق سمنان، شمال شرق اصفهان، روز چهارشنبه (۱۸ آبان‌ماه) در کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و روز پنج‌شنبه (۱۹ آبان‌ماه) در کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری دور از انتظار نیست.

بر اثر این مخاطرات احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال سقوط تابلو‌های تبلیغاتی، احتمال شکستن درختان کهن‌سال، احتمال کاهش کیفیت هوا، کاهش شعاع دید و احتمال تاخیر در پرواز وجود دارد.

سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب احتمالی احتیاط در تردد، اجتناب از فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز به‌ویژه گروه‌های حساس، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره، استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها را توصیه می‌کند.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

عکس/ حضور سردار قاآنی و فرمانده‌کل ارتش و سپاه در مراسم چهلم سرلشکر باقری

عکس/ شهادت سرهنگ جواد نارنجی ۲۹ روز پس از حمله اسراییل

عکس/ چهره خندان فریبرز عرب نیا در ۳۲ سالگی به همراه همسر اولش آتنه فقیه‌نصیری در تئاتر شهر

عکس/ لباس و ژست عجیب اشرف پهلوی ۶۵ سال پیش در جشن عروسی سوم اش

عکس/ چهره دیده نشده از مادرزن سنان بن انس سریال مختارنامه در ۶۶ سالگی

عکس/ طعنه کاریکاتوری روزنامه اصلاح طلب به سخنگوی دولت

عکس/ دیدار دوستانه فردین، کیومرث پوراحمد و داوود رشیدی ۳۴ سال پیش با استایل رسمی

عکس/ چهره زیبا و دیده نشده ملوک سریال پدرسالار ۶۴ سال پیش در کنار دخترش ثریا

عکس/ آتش‌سوزی مرگبار خودروی ۲۰۶ در بزرگراه تهران - قم

عکس/ منظره رویایی و دیده نشده تهران ۱۴۰ سال پیش در دوران قاجار با دروازه تاریخی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ بازدید پزشکیان از وضعیت نگران‌کننده آب سد کرج

فیلم/ ماجرای عکس دونفره مشایی با هدیه تهرانی چه بود؟

خبر مهم درباره واریز مابه التفاوت حقوق بازنشستگان

زخم قاچاق بر تاروپود فرش ایرانی

سهم شبه پول از نقدینگی به ۷۴ درصد رسید

عکس/ نگرانی سردار معظمی گودرزی برای سلامتی رهبر انقلاب

عکس/ طلوع خورشید از میان میدان آزادی

دریاچه ارومیه در آستانه خشکی و ویرانی/ ۳۰ هزار میلیارد تومان تلف شد؛ مقصر کیست؟

علت اصلی سفر مقام ارشد آژانس به تهران چیست؟

عکس/ آمار نگران‌کننده بیماری آلزایمر در ایران

فیلم/ ورود هیات‌های دیپلماتیک به کنسولگری ایران در استانبول

عکس/ امیر سیاری در حال تست غذای سربازان مرکز ۰۱ ارتش ۴ سال پیش

فیلم/لحظه پرتاب جدیدترین ماهواره ایران به فضا

عکس/ سرلشکر موسوی در کنار قاب عکس‌های جوانی سردار سلامی

پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول مرداد ۱۴۰۴

بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط

جواد لاریجانی: ترور ترامپ مشروعیت قانونی دارد

عکس/ کریم اکبری مبارکه بازیگر سریال مختار در ۶۴ سالگی

عکس/ استوری خداحافظی جوئل کوجو با هواداران استقلال

فیلم/ نشست ایران و تروئیکای اروپا در ترکیه

حسن یزدانی نامزد یک انتخابات شد

هشدار جدی پزشکیان درباره بحران آب در تهران

واریز سود سهام عدالت جدی شد

یک ایرانی جانشین سیدحسین حسینی در استقلال؟

بازار سرمایه چشم به راه پول

بازار بورس زیر سایه تقاضای احتیاطی

ماهواره ناهید ۲ به فضا پرتاب شد

از خوزستان تا تهران؛ یک کشور زیر خاک/ ریزگرد‌ها در سال جاری بیش از ۲۵ استان کشور را درگیر کرده‌اند + فیلم

فیلم/ سرقت به عنف در محله سعادت آباد تهران

فیلم/ پاسخ پزشکیان به احتمال حمله دوباره اسرائیل

واکنش تند آمریکا به تصمیم فرانسه درباره فلسطین

جانشین تازه ایلان ماسک در کاخ سفید کیست؟

جمعه مذاکره به وقت استانبول؛ آیا سه کشور اروپایی پیشنهاد تمدید ۶ ماهه مهلت مکانیزم ماشه را مطرح می‌کنند؟

بازار طلا و سکه در سراشیبی جهانی

جنگ و انرژی کمر بازار سهام را شکست

عکس/ شاخص آلودگی هوای تهران امروز ۳ مرداد ۱۴۰۴

خشم نتانیاهو از فرانسه در به رسمیت شناختن فلسطین

خطر سرایت تنش آبی بین همه استان‌های کشور/ در حوزه مدیریت آب نگاه‌ها غیرتخصصی است

چراغ سبز لندن در به رسمیت شناختن فلسطین

زنگ خطر وضعیت بحران آب در برخی استان‌ها به صدا در آمد

اینفوگرافی/ آمار فروش سینما در هفته آخر تیرماه

تهران، شهر چهار فصل آلوده/ ازن، گرما، گردوغبار، هوای کشور را محاصره کرده‌اند + فیلم

زمان و مکان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد

عکس/ استارلینک دچار مشکل شد

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی

بهبود وضعیت تجارت جهانی منجر به افزایش قیمت نفت شد؟

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت برنج ایرانی از مرز ۳۰۰ هزار تومان عبور کرد

پیش‌بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو در روزهای آینده

چرا صادرات نفت ایران رکورد شکست؟