تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۷ نظر

تهدید ترانه علیدوستی بعد از کشف حجابش

روزنامه همشهری، رسانه شهرداری تهران در مطلبی به ترانه علیدوستی بازیگر مطرح سینمای ایران حمله کرد.

کشف حجاب ترانه علیدوستی

اقتصاد۲۴- در بخشی از این مطلب آمده است:

*برهنگی و بی‌حجابی به جهت کمی بیشتر نشده است. عیان‌تر شده است. این‌ها که کشف حجاب کردند که قبلا محجبه نبودند؛ همین بودند کم و بیش. یک نمونه‌اش سلبریتی‌هایی که اخیرا کشف حجاب کردند؛ مثلا علیدوستی قبلا حجاب داشت؟!

*بخشی از این بی‌حجابی از سر برانگیختگی اعتراضی است. این هیجان می‌گذرد و عقلانیت حاکم می‌شود.

*نهی از منکر اجتماعی رها نخواهد شد ولو در حد یک اخم ساده با ادبار اجتماعی مواجه خواهند شد؛ حتی از سوی محجبه‌های عرفی.

* نظام از صیانت و مراقبت از ضرورت دین نخواهد گذشت. مدارای ناشی از التهاب‌ها می‌گذرد. قانون حاکم می‌شود؛ البته با تدبیر، درایت و اصلاح رویه‌های غلط گذشته.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
م
0
0
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
به قول شما این بی حجابی با آن یک ذره حجاب فرق زیادی ندارد ،پس شما کوتاه بیایید .موضوع چندین میلیاردها دلار و زندگی و جوانی و آینده و کلی مسائل دیگر ،اگر بماند .
ناشناس
2
0
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
از خودم خجالت میکشم که بگم علیدوستی هموطنم بوده
ننگ بر همچین هموطنی
محمدمعصومی
0
0
۰۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
جامعه ایران
فاجعه در راه است
ناشناس
1
0
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
تعجب این جاست که ترانه علیدوستی خودشو هنرمند میدونه
110
0
0
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۱
برو،،،،، شما ننگ این جامعه هستید
حیدر
0
0
۰۶:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۱
دقیقا مصداق ضرب المثل زمستان میرود وروسیاهی به زغال میماند که چه آتش هوایی سوزاند
حمید
0
0
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
چهل ساله که دارم خلاف جریان آب تقلا می کنیم در مقابل خواست مردمی که قدرتمان را از آنها گرفته ایم باید با عقلانیت رفتار کنیم نه با زور و تهدید .
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار