تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱

کشته شدن جوان شیرازی به ضرب گلوله

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری فارس گفت: شناسایی ضارب فرد کشته شده با سلاح گرم در خیابان معالی‌آباد شیراز در حال پیگیری است.

امید مویدی

اقتصاد۲۴- مهر نوشت: مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری فارس گفت: شناسایی ضارب فرد کشته شده با سلاح گرم در خیابان معالی‌آباد شیراز در حال پیگیری است.

وحید شعبانی افزود: فردی به نام امید مویدی چهارشنبه ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۱ هنگام تردد از خیابان معالی‌آباد شیراز توسط افراد ناشناس با سلاح گرم مورد هدف قرار گرفته بود که وی، بعد از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات وارده، جان باخت.


بیشتر بخوانید:پلیس: ۱۱۰ نفر در فارس دستگیر شدند


وی خاطرنشان کرد: شناسایی قاتل در دستور کار کارآگاهان پلیس آگهی شیراز قرار گرفته است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار